25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gcukini gab.lielas bazilika lapas1 ĒKsarkanvīna etiķis4 ĒKolīveļļa0.25 TKsāls
Sagatavošana
1
Cukīni ar asu nazi sagriež plānās šķēlītēs.
2
Bazilika lapas saplucina 2-3 daļās un liek bļodā kārtām ar cukīni šķēlītēm. (Baziliku var likt gandrīz tikpat daudz kā lapu salātus).
3
No vīna etiķa, eļļas un sāls samaisa mērci. Uzlej dārzeņiem un uzmanīgi izcilā.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit