Foto: Shutterstock
Sviesta pupiņas ar žāvētu gaļu un sīpoliem - sāta sajūtai.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gsviesta pupiņas100 gžāvēta gaļa1 sīpols1 paprika1 TKeļļa

Sagatavošana

1

Nomazgā sviesta pupiņas, apgriež kātiņus, sagriež pāksti apmēram 3 daļās. Vāra sālsūdenī sviesta pupiņas, līdz gatavas. Tikmēr smalki sagriež sīpolu, žāvēto gaļiņu un papriku.

2

Uz aukstas pannas uzlej nedaudz eļļu, un liek žāvēto gaļu. Karstot pannai, no gaļas iztecēs tauki. Kad gaļa izcepusies, to noņem no pannas. Karstajās taukvielās liek sagrieztos sīpolus, maisot cep, līdz tie caurspīdīgi, pievieno papriku un turpina cept, līdz dārzeņi mīksti, apmēram 10 minūtes.

3

Pievieno pupiņas un gaļu, izmaisa, izkarsē, pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!