Foto: Shutterstock
Tomātos un sīpolos sautētas zivis gardai un fikasi maltītei.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gzivis2 ĒKaugu eļļa gab.sīpoli sāls, pipari2 gab.ķiploka daiviņas citronu sula gab.tomāti

Sagatavošana

1

Ēdamkarotē eļļas apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pieliek daiviņās sagrieztus tomātus, pieber sāli, piparus.

2

Notīra zivis, sagriež gabalos, aprasina ar citrona sulu, ierīvē ar sāli.

3

Uz pannas sakarsētajai eļļai pielej 2-3 ĒK ūdens. Pieliek saceptos sīpolus, tomātus. Zivis sautē apmēram 15 minūtes.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!