50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gzivis2 ĒKaugu eļļa gab.sīpoli sāls, pipari2 gab.ķiploka daiviņas citronu sula gab.tomāti
Sagatavošana
1
Ēdamkarotē eļļas apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pieliek daiviņās sagrieztus tomātus, pieber sāli, piparus.
2
Notīra zivis, sagriež gabalos, aprasina ar citrona sulu, ierīvē ar sāli.
3
Uz pannas sakarsētajai eļļai pielej 2-3 ĒK ūdens. Pieliek saceptos sīpolus, tomātus. Zivis sautē apmēram 15 minūtes.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit