Tomātu mērcē marinēts šašliks kora 'Juventus' gaumē

Tomātu mērcē marinēts šašliks kora 'Juventus' gaumē
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tomātu mērcē marinētais 'Juventus' šašliks – gatavs cepšanai jau pēc pāris stundām.

Gaļu sagriež gabalos.

Ļoti gatavus un sulīgus tomātus ar rokām mīca, līdz tie ir izšķīduši, sīpolus sagriež gredzenos, zaļumus sagriež ne pārāk smalki.

Visu liek kārtām spainī: gaļu, tomātus, sīpolus, piparus, zaļumus – pārlej ar tomātu mērci (var izmantot arī tomātu sulu), pārkaisa ar sāli, pārlej ar etiķi "uz aci". Visu labi samīca.

Atkal liek kārtu: gaļu, tomātus.... un atkal samīca. Tā liek, līdz spainis pilns vai kamēr izbeidzas produkti.

Cept var jau pēc pāris stundām.

Piezīmes: šašliku parasti mīca tie, kuri ir jaunpienācēji korī. Pārējie stāv blakus – dzied, izsaka piezīmes un sniedz gudrus padomus.

Iesūtīja:
Jauktā kora "Juventus" diriģents Juris Kļaviņš

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka