Vārītais krēms

Vārītais krēms
Foto: Shutterstock
Sastāvdaļas:

Vārītais krēms priekš kūkām tortēm un citiem gardumiem.

Olas ar cukuru saputo, pievieno miltus.

Pienu uzvāra. Ar daļu no uzvārītā piena atšķaida olu-cukura maisījumu, pievieno pārējo karsto pienu.

Katliņu ar krēmu karstā ūdens peldē maisot karsē, līdz sabiezē. Atdzesē.

Sviestu saputo ar vaniļas cukuru vai citrona miziņu. Sviestam pievieno pa karotei atdzesētu masu. Visu sakuļ.

Iesūtīja: intucis

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.
Dienas recepte
Tasty iesaka