Foto: Privātais arhīvs
Ļoti garšīgi un ātri pagatavojami vistas salāti no pāris vienkāršām sastāvdaļām. Recepti iesaka mūsu lasītāja Kristīne Zusāne.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 vārītas vistu filejas2 vīnogu ķekari pēc garšas"Brokastu" majonēze pēc garšasgraudu sinepes pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež kubiņos (te uzzināsi, kā izvārīt vistu filejas, lai tās būtu īpaši sulīgas). Vīnogas pārgriež uz pusēm.

2

Visas sastāvdaļas liek bļodā, samaisa un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!