Foto: Shutterstock

Tiem, kuri iecienījuši dažādus garšīgus kokteiļus, bāru, kafejnīcu un klubu Laimīgās stundas ir laiks, ko nevajadzētu palaist garām, jo šajā laikā dzērieni tiek piedāvāti par īpaši izdevīgu cenu. Izplatītākais un populārākais piedāvājums parasti ir - pērc divus kokteiļus, maksā par vienu. Gardēžu portāls "Tasty.lv" un Latvijas bārmenu portāls "Bartending.lv" apceļoja Vecrīgu un Rīgas centru, lai apkopotu Laimīgo stundu piedāvājumus tautas iecienītākajās izklaides vietās.

Esam izveidojuši un nododam citiem lietošanai pārskatāmu tabulu, kurā kokteiļu cienītājiem viss ir skaidri redzams - kurā bārā kurā laikā ir visizdevīgāk atpūsties.

Informācija tabulā pēdējo reizi atjaunota 2014.gada 7.martā, tā kā dzīvē viss plūst un viss mainās, "Tasty.lv" un "Bartending.lv" neuzņemas atbildību par to, ja kādā no bāriem mainījies Laimīgās stundas piedāvājums vai laiks.

Uzmanību! Alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai, priecājoties par Laimīgās stundas piedāvājumu, atcerieties, ka sekos arī nākamā diena, kuru nebūtu labi pazaudēt, atgūstoties pēc pārāk vētrainas uzdzīves.

Spied te, lai apskatītu lielāku attēlu!

Apskatīt lielāku

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!