Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama svaigu burkānu kūka - izmēģini, lai saprastu cik gardi!
45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzesvaigi rīvēti burkāni1 glāzemilti100 gsviests120 gcukurs1 gab.ola1 TKdzēsta soda sāls eļļa KRĒMAM:200 gkrēmsiers pēc garšasbrūnais cukurs0.5 TKcitrona miziņa saujarieksti

Sagatavošana

1

Olas, cukuru un sviestu sakuļ ar mikseri.

2

Turpinot kult ar mikseri pievieno miltus, sāli, sodu un burkānus.

3

Cepamo veidni ieziež ar eļļu.

4

Mīklu ieliek veidnē un cep 30 minūtes 200°C.

5

Pārziež ar krēmsieru, kas sajaukts ar brūno cukuru un citrona miziņu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem.

Iesūtīja: vista

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!