Foto: Shutterstock
Pikanta cūkgaļas rulete gan ikdienai, gan viesību galdam.
720Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cūkgaļas fileja sāls cukurs sinepju pulveris malti melnie pipari ķiploki lauru lapas piparu graudi

Sagatavošana

1

Sāli, cukuru (sāls-cukurs (2:1), sinepju pulveri, maltus melnos piparus sajauc.

2

Ar šo maisījumu iesmērē cūkas fileju, satin un apsien ar stingru kokvilnas diegu.

3

Liek aukstumā iemarinēties uz dažām stundām.

4

Gaļu apcep brūnu, liek katlā, ieliek ķiploku daiviņas, lauru lapas, piparu graudiņus, aplej ūdeni, tā, lai būtu apsegta rulete, liek vārīt uz vidējas uguns 2 stundas.

5

Gaļu izņem no katla, atdzesē, liek zem sloga aukstumā uz 7-8 stundām (labāk uz nakti).

6

Noņem diegu, sagriež šķēlēs.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!