25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
400 glielopu maltā gaļa1 gab.sīpols1 ĒKkviešu milti1 lūdens vai buljons100 gskābs krējums sāls garšaugi pipari
Sagatavošana
1
Maltai gaļai pieliek klāt sagrieztus sīpolus, pielej nedaudz ūdens un uz pannas sautē, līdz gaļa palikusi mīksta, bet nevajag pārcept, tad gaļa būs cieta.
2
Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skābo krējumu un vāra 5-10 minūtes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit