Foto: Shutterstock
Pagatavo maltās gaļas mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņu sacepumu, rīsiem, griķiem vai jebkuru citu garnīru.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
400 glielopu maltā gaļa1 gab.sīpols1 ĒKkviešu milti1 lūdens vai buljons100 gskābs krējums sāls garšaugi pipari

Sagatavošana

1

Maltai gaļai pieliek klāt sagrieztus sīpolus, pielej nedaudz ūdens un uz pannas sautē, līdz gaļa palikusi mīksta, bet nevajag pārcept, tad gaļa būs cieta.

2

Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skābo krējumu un vāra 5-10 minūtes.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!