Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams gardais zemeņu sorbets.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 glāzeszemenes2 glāzesūdens140 gcukurs0.5 glāzeapelsīnu sula

Sagatavošana

1

Mazā katliņā lej ūdeni un ber cukuru. Uz mazas uguns maisot karsē, līdz cukurs izkusis un sīrups uzvārījies. Vāra vēl 5 minūtes, atdzesē.

2

Nomazgātas, notīrītas zemenes (ļoti gatavas) izberž caur sietiņu, līdz izveidojas biezenis.Traukā sajauc zemeņu biezeni, atdzesēto sīrupu un apelsīnu sulu. Sasaldē saldētavā.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!