40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 glāzeszemenes2 glāzesūdens140 gcukurs0.5 glāzeapelsīnu sula
Sagatavošana
1
Mazā katliņā lej ūdeni un ber cukuru. Uz mazas uguns maisot karsē, līdz cukurs izkusis un sīrups uzvārījies. Vāra vēl 5 minūtes, atdzesē.
2
Nomazgātas, notīrītas zemenes (ļoti gatavas) izberž caur sietiņu, līdz izveidojas biezenis.Traukā sajauc zemeņu biezeni, atdzesēto sīrupu un apelsīnu sulu. Sasaldē saldētavā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit