Foto: PantherMedia/Scanpix
Zivju veltnis garšīgs gan karstā veidā, gan atdzisis.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gzivs fileja2 šķēlesbaltmaize1 gab.sīpols1 gab.ola0.5 glāzepiens2 ĒKsviests pēc garšaspipari, sāls, pētersīļi

Sagatavošana

1

Fileju, sīpolus un pienā izmērcētu baltmaizi samaļ gaļas mašīnā, pievieno piparus, sāli, sakultu olu.

2

Masu sastrādā vijīgu, pielej izkausētu sviestu un izmaisa.

3

Veido garenu veltni, liek ietaukotā pannā, pārkaisa ar rīvmaizi, cep cepeškrāsnī, aplaistot ar buljonu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!