Foto: Shutterstock

Svētki ir īstais laiks, kad atsaukt atmiņā dažādu kokteiļu receptes un apgūt ko jaunu. Tādēļ piedāvājam iepazīt sešus gardus profesionālu bārmeņu radītus dzērienus, kas tika gatavoti "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015" bārmeņu konkursam 25. novembrī Rīgā.

Visiem kokteiļiem ir kopīga viena sastāvdaļa, un tas ir Rīgas melnais balzams. Pamēģināšanai mājās piedāvājam kokteiļu meistara titula ieguvējas Angelikas Larkinas kokteili "6 Elements", kā arī pārējo laureātu kokteiļus "Rico", "Gentleman", "Royal Connection", "Riga Fashioned" un "The Sixth Element".

Balzama kokteilis '6 Elements'

Foto: Publicitātes attēli

Samtains balzama kokteilis ar drusciņu baltvīna svētku laikam. Kokteili Tasty.lv piedāvā "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015" 1. vietas ieguvēja Angelika Larkina.

Lasīt vairāk

Kokteilis 'Gentleman' jeb Džentlmenis

Foto: Publicitātes attēli

Gards melnā balzama un divu liķieru kokteilis ar ābolu sulu un svaigām piparmētrām. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Oļegs Hindogins.

Lasīt vairāk

Kokteilis 'Royal Connection'

Foto: Publicitātes attēli

Samtains un gards upeņu balzama kokteilis ar laima un ķiršu sulu. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Inguss Reizenbergs.

Lasīt vairāk

Kokteilis 'Riga Fashioned'

Foto: Publicitātes attēli

Maigs balzama un liķiera kokteilis svētkiem. Īpašu garšu un smaržu piešķirs sastāvā esošais vīģu sīrups un šokolādes biters. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Rihards Piternieks.

Lasīt vairāk

Kokteilis 'The Sixth Element'

Foto: Publicitātes attēli

Eksotisku un atsvaidzinošu garšu balzama kokteilis ar skābeno ābolu sulu un saldajiem granātābolu un baltā persika sīrupiem. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Eduards Trofimčuks.

Lasīt vairāk

Balzama kokteilis 'Rico'

Foto: Publicitātes attēli

Viegli reibinošs un samtains kokteilis no divu veidu balzamiem, mazliet sarkanvīna un kafijas pupiņām aromātam. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015 laureāts Juris Ķēniņš.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!