::recepte::
Katliņā lej ūdeni, liek vārīties žāvētās cūkas ribiņas. Kad gaļa gandrīz gatava, pieber noskalotus miežu putraimus un ļauj uzvārīties.
Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos kubiņos un pievieno zupai. Pēc garšas pieber piparus un sāli.
Nātru lapiņas noblanšē (pārlej ar verdošu ūdeni) un sasmalcina. Kad kartupeļi mīksti, pievieno zupai nātru lapiņas.
Ribiņas izzvejo no katla, atkaulo gaļu, sagriež nelielos gabaliņos un liek atpakaļ zupā.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Katliņā lej ūdeni, liek vārīties žāvētās cūkas ribiņas. Kad gaļa gandrīz gatava, pieber noskalotus miežu putraimus un ļauj uzvārīties.
Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos kubiņos un pievieno zupai. Pēc garšas pieber piparus un sāli.
Nātru lapiņas noblanšē (pārlej ar verdošu ūdeni) un sasmalcina. Kad kartupeļi mīksti, pievieno zupai nātru lapiņas.
Ribiņas izzvejo no katla, atkaulo gaļu, sagriež nelielos gabaliņos un liek atpakaļ zupā.
Lej zupu šķīvjos, pievieno sagrieztu, cieti vārītu olu un skābo krējumu.
Lai labi garšo!