Foto: Publicitātes foto
Par ekonomiskas braukšanas kustības un akcijas "Ar auto pa Latviju!" ietvaros rīkotā ekorallija "Pozitīvais ekoceļš: Rīga – Salacgrīva" absolūto uzvarētāju kļuvis "Audi A2" vadītājs Matīss Muižnieks, kurš uzstādījis rekordu, maršrutu nobraucot ar vidējo degvielas patēriņu 2,6 litri uz 100 kilometriem. Kā galveno balvu viņš saņems iespēju izmantot kādu no "Audi" dīlera "Moller Auto Rīga" un "Moller Auto Lidosta" piedāvātajiem jaunajiem "Audi" automobiļiem uz nedēļas nogali.

Savukārt pārējie sacensību uzvarētāji – "Ford" vadītājs Kristians Kārkliņš (benzīns, līdz 1500 kg), "Lexus" vadītāja Anta Jansone (benzīns, virs 1500 kg) un "Škoda" vadītājs Jānis Strēlis (dīzeļdegviela) varēs apgūt Eko braukšanas apmācību kursus DBS instruktoru vadībā.

Visiem Drošas Braukšanas Skolas (DBS) un SIA "Latvija Statoil" rīkotā ekorallija dalībniekiem finišā Salacgrīvā bez maksas tika uzpildīta automobiļa degvielas bāka.

Ekorallija "Pozitīvais ekoceļš: Rīga – Salacgrīva" dalībnieku rezultātu tabulu varat lejupielādēt ŠEIT.

Ekorallijs "Pozitīvais ekoceļš: Rīga – Salacgrīva" ir daļa no akcijas "Ar auto pa Latviju", kuras mērķis ir mudināt cilvēkus izbaudīt vasaru autoceļojumos, vienlaicīgi atceroties par ekonomisku un drošu braukšanu. Ekorallijs tiek rīkots ekonomiskas braukšanas kustības un akcijas "Ar auto pa Latviju" ietvaros, to atbalsta DBS, SIA "Latvija Statoil", kā arī "Audi" dīleris "Moller Auto Rīga" un "Moller Auto Lidosta" un portāls "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!