Daudzi tūristi labprāt no ārzemēm kā suvenīru ved T-kreklu ar slavenu vietu attēliem, bet amerikānis Sems Berskijs gājis soli tālāk – viņš pats ada džemperus, kuros attēlo arī vietas, kurp brauc. Šis ceļotājs ar savu neparasto hobiju un fotogrāfijām, kur viņš redzams krāsainajios džemperos, jau ieguvis popularitāti arī sociālajos tīklos un pasaules medijos.

Kungs, kam patīk ceļot un adīt, publicējis fotogrāfijas, kur košā džemperī stāv gan pie Stonhendžas, gan Londonas Tauera tilta, Eifeļa torņa, Zelta Vārtu tilta Sanfrancisko un ziedošām sakurām Japānā. Tāpat viņa darbos naivisma stilā attēloti arī mazāk zināmi objekti – ceļi, elektrības stabi, akvāriji un citas vietas, kas, pateicoties šādam neparastam attēlojumam, kļūst interesantas, raksta portāls "BoredPanda".

Sems Berskijs ir mākslinieks, kas īpaši pievērsiet tekstilam un adīšanai, radot džemperus speciālā, attēlu dizainā, teikts viņa "Facebook" profilā. Jāpiebilst, ka adīšanai Sems neizmanto adāmmašīnu, bet gan vecās labās adāmadatas. Kā liecina ieraksti viņa sociālo tīklu profilā, šādi tapuši jau vairāk nekā 100 džemperi ar neparastiem attēliem.

Vairāk par viņa darbiem lasiet mājaslapā: colorknit.com

Lūk, daži no Sema izadītajiem ceļojumiem:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!