Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Baudīt nakts burvību un lūkoties zvaigžņotās debesīs nudien ir romantiski, bet īpaši maģiskus kadrus izdevies uzņemt kādam fotogrāfam, kas devies uz kādu tibetiešu apdzīvotu vietu Indijā, lai mirkli saglabātu mūžīgās atmiņās.

Fotogrāfs ar segvārdu "Grey Chow" devies Spiti ieleju jeb, kā to mēdz dēvēt, mazo Tibetu, lai Himalajos vērotu sevišķi skaistas naktis.

Skaidrie, zvaigžņoto debesu attēli izdevušies, pateicoties eksotiskajai vietai un minimālajam gaisa piesārņojumam šajā vietā, kas atrodas aptuveni 1,4 kilometru augstumā, minēts "Caters News Agency".

Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Kā skaidrojis pats fotogrāfiju autors, dodoties pa šīs pasaules nostūra ceļiem, ir daudz elpu aizraujošu ainavu, turklāt vērot, kā tās mainās no zaļiem plašumiem un apdzīvotām vietām, līdz pat cilvēku pamestiem, taču staltiem kalnu apvidiem, ir bijis patiesi pasakaini. Tieši šādā vietā, kā stāstījis fotogrāfs, var patiešām sajust to, cik patiesībā daba ir varena, bet cilvēks uz tās fona – tikai pavisam maza daļiņa.
Ja šie foto tevi uzrunāja un ieguvi vēl vienu iemeslu, lai iepazītu un apskatītu šo zemi, par latviešu ceļotāju neticamajiem piedzīvojumiem Tibetā lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!