Foto: Kadrs no video
Vai mesties melnajā un nezināmajā? Tas ir vienīgais jautājums, kurš nodarbina to ļaužu prātus, kas devušies uz šo vietu Teksasā. Tur acīm paveras tieši tāda vieta – tumša un ne visai izpētīta zemūdens ala, kurā ļaudis iecienījuši pārgalvīgi mesties iekšā.

Šī vieta, kas ieguvusi nosaukumu "Jacobs well", vilina ne tikai atpūtniekus un dabas mīļotājus, kas veldzējas dzestrajā ūdenī vai izbauda pasakainās dabas ainavas pastaigu takās, bet arī asu izjūtu cienītājus. Un ne velti, jo tumšo zemūdens alu daudzi mediji ierindo bīstamāko niršanas vietu saraksta topa augšgalā.

Tūristi uz šejieni plūst galvenokārt tādēļ, ka tur no klints malas iespējams ielēkt kristāldzidrajā ūdenī, kur zem biezās ūdens kārtas paslēpusies branga ala, kas piedāvā ienirt aptuveni 9 metru dziļumā.

A post shared by KVUE (@kvuenews) on Aug 13, 2018 at 1:05pm PDT

Taču tās nebūt nav robežas, kādās sevi ierāmē pārgalvīgākie. Apkārt šai vietai atrodas alu sistēma, kas piedāvā daudz šaurākas, tomēr neatklātākas vietas. Tā ir īsta paradīze niršanas entuziastiem. Lai arī šaurajās vietās iesprūduši un savu pēdējo elpu ievilkuši vairāki atpūtnieki, ļaudis tik un tā izaicina likteni un neatturas no šiem piedzīvojumiem, vēstī "Atlas Obscura".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!