Foto: Publicitātes foto
Lielās talkas dienā – 28. aprīlī – pēc kārtīgas pastrādāšanas, pienākas laba atpūta, tāpēc Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs aicina piedalīties velobraucienā, kura laikā plānots iepazīt Salaspils un Saulkalnes dižkokus.

Tematiskais brauciens sākotnēji vedīs pa Salaspils pilsētu, tālāk dalībnieki dosies pārbraucienā uz Saulkalni, kur apskatīs dižkokus, ko attīrījuši Salaspils skolēni. Noslēgums paredzēts atpūtas vietā "Jaunkalnes". Atpakaļ uz Salaspili varēs nokļūt ar vilcienu, bet izturīgākajiem speciālisti sola parādīt "slepenās takas", kas ved atpakaļ uz Salaspili. Brauciens vedīs gan pa asfaltētiem ceļiem pilsētā un novadā, gan pa meža takām.

Foto: Publicitātes foto.

Lai pieteiktos, jāraksta uz e-pastu visit@salaspils.lv līdz 26. aprīlim.

Velobrauciens tiek organizēts projekta "Lejasdaugavas novadu iedzīvotāju iesaiste velo un ūdenstūrisma maršrutu par godu Latvijas simtgadei izstrādē, kā arī vides izglītošanā" īstenošanas gaitā. Projekts tiks realizēts, sadarbojoties sešu novadu (Ogres, Ķeguma, Lielvārdes, Ikšķiles, Stopiņu un Salaspils) pašvaldībām. To līdzfinansē Latvijas vides aizsardzības fonds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!