Foto: DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" nākamgad ieviesīs divus jaunus maršrutus. 14. maijā sāksies lidojumi no Rīgas uz Sočiem, bet 16. aprīlī – arī uz Kaļiņingradu. Abi jaunie maršruti piedāvās ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Baltijas valstīm un Krievijas ar ērtiem savienojumiem Rīgā, "Delfi" uzzināja lidsabiedrībā.

“Nākamajā vasarā Soči un Kaļiņingrada būs starp 2018. gada FIFA Pasaules kausa futbolā spēļu mājvietām, tādēļ jaunais savienojums caur Rīgu piedāvās ērtas ceļošanas iespējas tiem, kuri plāno apmeklēt šo čempionātu,” norāda "airBaltic" maršrutu tīklu pārvaldes vecākais viceprezidents Volfgangs Reiss.

"airBaltic" lidojumus no Rīgas uz Sočiem veiks divas reizes nedēļā, bet uz Kaļiņingradu - sešas reizes nedēļā. Lidojuma ilgums uz Sočiem būs trīs stundas un desmit minūtes, bet uz Kaļiņingradu - 55 minūtes.

Vienvirziena biļetes cena uz Sočiem ir no 99 eiro, bet uz Kaļiņingradu - no 29 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un apkalpošanas maksu.

Jau vēstīts, ka, sākot no 29. oktobra, "airBaltic" sadarbībā ar "Etihad Airways" veiks četrus lidojumus nedēļā maršrutā Rīga - Abū Dabī, izmantojot jauno "Bombardier CS300" lidmašīnu.

Pilns "airBaltic" piedāvāto lidojumu saraksts pieejams lidsabiedrības mājaslapā.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, kā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. "airBaltic" flotē ir 30 lidmašīnas: septiņas" Bombardier CS300", 11 "Boeing 737" un 12 "Bombardier Q400 NextGen".

Nesen rakstījām par aviokompānijas piedāvātajiem jaunajiem galamērķiem 2018. gadā. Vairāk lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!