Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 1. jūnijā atjaunojusi tiešos reisus maršrutā starp Rīgu un Zviedrijas otru lielāko pilsētu Gēteborgu. Šis maršruts piedāvā ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Zviedrijas un Baltijas valstīm, kā arī papildina jau esošo maršrutu no Rīgas uz Stokholmas Arlandas lidostu, pastāstīja aviokompānijas korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

"airBaltic" no Rīgas uz Gēteborgu lidos sešas reizes nedēļā ar lidmašīnu "Bombardier Q400 NextGen". Lidojuma ilgums ir viena stunda un 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir sākot no 39 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks pieejams kompānijas mājaslapā www.airbaltic.com.

Foto: Publicitātes foto

Ko apskatīt, pirmo reizi esot Gēteborgā, lasiet šeit.

Uzsākot lidojumus šajā maršrutā, "airBaltic" ir pilnībā atklājusi vasaras sezonu. Kā ziņots iepriekš, "airBaltic" šajā sezonā savu maršruta karti papildinājusi ar 12 jauniem galamērķiem – Ženēvu (Šveicē), Aberdīnu (Lielbritānijā), Stavangeru (Norvēģijā), Gēteborgu (Zviedrijā), Tamperi (Somijā), Katāniju (Itālijā), Madridi (Spānijā), Odesu (Ukrainā), Kazaņu (Krievijā) un Liepāju (Latvijā), kā arī ieviesusi divus jaunus maršrutus no Viļņas uz Parīzi (Francijā) un Minheni (Vācijā).

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem, kā arī lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!