Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties izstādei "Atpūta un sports 2015", kas 27. martā norisināsies izstāžu centrā Ķīpsala, tās organizatori piedāvā aktīvās atpūtas nozares pārstāvju sagatavotos jaunumus par aktualitātēm, kas gada siltajā sezonā iepriecinās ikvienu sportiska dzīvesveida piekritēju.

"Velosipēdu tirgotāji un ražotāji ir sarūpējuši ļoti plašu un daudzveidīgu velosipēdu piedāvājumu ikvienai gaumei un vajadzībām, kā arī izstādes apmeklētājus priecēs iespēja iegūt jaunāko informāciju par atpūtas un ceļojumu iespējām un dažādiem sporta veidiem.

Piemēram, Latvijas Kempingu asociācija ceļotgribētājiem piedāvās jauno 2015. gada kempingu karti, kā arī klātienē būs iespēja tikties ar kempingu un atpūtas kompleksu vadītājiem, lai uzzinātu visu interesējošo un arī jaunumus par naktsmītnēm, vietām sporta spēļu, kāzu un bērnu nometņu rīkošanai, pirtīm un aktīvās atpūtas pakalpojumiem – velonomu un velomaršrutiem, kanoe nomu un ūdenstūrisma maršrutiem, makšķerēšanu, kvadriciklu safari braucieniem," stāsta izstādes pārstāve Inese Libere.

Jaunumi aktīvās atpūtas nozarē 2015 gada sezonā

KEMPINGS "APAĻKALNS" pie Cēsīm

Paplašināta laivu bāze: no 2015. gada nomā pieejamas ne tikai kanoe laivas, bet arī kajaki. Laivošana pa Gauju (Gaujas Nacionālā parka teritorijā). Kempinga apkārtnē ir marķēti velomaršruti (no 6 – 90 km) un gājēju taka uz Kvēpeni. Kempingā pieejamas bezmaksas velo kartes.

KEMPINGS "LEIPUTRIJA" pie Rīgas

Jaunums šosezon: kanoe noma braucieniem pa Gauju (īpašs maršruts: brauciens uz Gaujas ieteku jūrā). Tradicionāli kempinga specialitāte ir bezceļu braucieni kvadriciklos – kvadriciklu safari – tiem, kam patīk atpūsties dabā, bet ar nelielu adrenalīna devu.

Tāpat ir jauni lokālie velomaršruti kempinga apkārtnē, velosipēdu noma uz vietas un pieejamas Ādažu velomaršrutu kartes.

Lāzerieroču spēles ar jēgu: spēles vadīšana + leģenda + aktīva atpūta svaigā gaisā lielākiem un mazākiem kolektīviem. Ļoti aizraujoši, nesāpīgi un veselīgi.

KEMPINGS "ELINGI" pie Jūrmalas

Ūdensslēpošana un veikbords. Slēpot un veikot iespējams aiz profesionālas ūdensslēpošanas laivas. Mazajiem slēpotājiem un iesācējiem piedāvāts apmeklēt treniņus ar mazāku kuteri. Pēc sportošanas ir iespēja apmeklēt pirti vai sarīkot pikniku upes malā.

VENTSPILS PIEJŪRAS KEMPINGS

"Piejūras kempings" šajā sezonā piedāvās viesiem ne tikai velosipēdu un velokartu nomu, bet arī jaunu elektrisko trīsriteni TRIX, ar kuru būs iespēja izvizināties pa Ventspils pilsētas veloceliņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!