Foto: Publicitātes foto

Labākie no labākajiem – tā varētu raksturot "World Travel Award" (Pasaules ceļošanas balva) laureātus. Balvu ik gadu pasniedz labākajiem un spilgtākajiem tūrisma nozares pārstāvjiem. Šogad to par labāko viesnīcas luksusa numuru (suite) šogad saņēmis Milānas "Excelsior Hotel Gallia" viesnīcas "Katara-Suite".

Viesnīca atrodas netālu no Milānas centrālās stacijas un atzīta par vienu no ekskluzīvākajām slavenajā modes mekā.

Kādēļ? Lūk, daži pārliecinoši iemesli – šādi balvu ieguvušais numurs tiek slavēts viesnīcas mājaslapā, vācu "Bild" un rezervāciju portālos:

Tas ir milzīgs – numurs ir aptuveni 1000 kvadrātmetru liels un viens no lielākajiem Itālijā. Tajā ir privāta sanāksmju telpā 8. stāvā un divas terases - no kurām viena ir 250 kvadrātmetru liela.

Foto: Publicitātes foto

Tas ir īsta labsajūtas paradīze: luksusa numurā ir privāta spa pagoda, džakuzi viesnīcas kupolā, kā arī solārijs uz vienas no terasēm.

Tā četrās istabās var izmitināt astoņus cilvēkus. Kā arī savienot to ar vēl vienu luksusa numuru – "Princess Suite".

Viss ir unikāls un ekskluzīvs: sākot no spoguļiem, marmora, milzīgiem LED logiem, dažādām digitālām iekārtām līdz milzīgam platekrāna televizoram, individuāli izgatavotām mēbelēm un daudz ko citu.

Viesi no un uz lidostu tiek vesti ar "Maserati" automašīnu, kā arī jebkurā diennakts laikā viesus apkalpo īpašs sulainis.

Numuram ir speciāla diplomātu ieeja.

Vēl kas? Nu, jā, nakšņošana tajā izmaksās 20 tūkstošu eiro…

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!