Foto: Publicitātes foto
Muzeju naktī, 21. maijā, Karostas cietumā no pulksten 20 līdz 21 varēs iepazīties ar jaunu un aktuālu brīvā laika pavadīšanas iespēju, sauktu par airsoftu. Savukārt bērni varēs noskatīties jaunākās latviešu multfilmu programmas – "Lupatiņi un viņu draugi" un "Multenītes pavasarī". Multfilmas tiks demonstrētas laikā no pulksten 19.30 līdz 20.30.
Foto: Publicitātes foto

Airsofts ir komandu sporta veids, kas radies 70. gados Japānā un iekarojis popularitāti gandrīz visā pasaulē. Tiek izspēlētas dažāda veida militāras simulācijas spēles, kurās komandu dalībnieki iejūtas dažādos scenārijos un mēģina izpildīt dotos uzdevumus, lai uzveiktu pretinieku komandu, izmantojot dažādu ieroču kopijas. Spēle balstās uz spēlētāju godīgumu, trenē veiklību un atjautību, palīdz saliedēt komandu.

Foto: Publicitātes foto

Karostas cietuma Muzeju naktī būs iespēja iepazīties ar jauno airsofta piedāvājumu Liepājā, stāsta Monta Krafte, Karostas glābšanas biedrības valdes locekle. Apmeklētāji varēšot aplūkot kaujas ieroču kopijas, kuras tiek lietotas airsofta spēlēs, organizatori iepazīstinās interesentus ar spēļu gaitu, veidiem, drošības noteikumiem un tuvākajā laikā paredzētajiem airsofta pasākumiem Liepājas apkārtnē.

Foto: Publicitātes foto

Karostas cietums Muzeju naktī būs atvērts apmeklētājiem no pulksten 19 līdz pusnaktij.

Vairāk par to, kāpēc Karosta ir unikāla vieta Latvijā un Eiropā, lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!