Foto: Publicitātes foto
Nogurums? Stress? Sāp mugura un maisiņi zem acīm traucē dzīvot? Varbūt ir pienācis laiks sevi nedaudz palutināt un uz mirkli aizmirsties? "Delfi Ceļojumi" piedāvā Lietuvas SPA centru apskatu, kur par jums parūpēsies vislabākie speciālisti un pēc kuru apmeklējuma sajutīsieties kā no jauna dzimis!

Grand SPA Lietuva Druskininkai

SPA Vilnius SANA Druskininkai

Foto: F64

East Island Oriental SPA Viļņā un Druskininkai


Viens no interesantākajiem SPA centriem ir arī "East Island Oriental SPA", kurš atrodams gan Viļņas centrā, gan Druskininkai pilsētā. Šeit tiek piedāvātas dažādas eksotiskas SPA procedūras no austrumu valstīm. Centra apmeklētāji nonāks prasmīgu Taizemes, Kambodžas un Indijas meistaru rokās. Šeit varēsiet izbaudīt eksotiskas masāžas, vannas, skrubjus, aromterapijas un citas procedūras.

Le Meridien Viļņas pievārtē

Foto: PantherMedia/Scanpix

Pilnīgu mieru un atpūtu no pilsētas kņadas un pelēkā asfalta var izbaudīt viesnīcā un SPA centrā "Le Meridien". Atpūtas komplekss ir divu ezeru ieskauts un atrodas vien 19 kilometrus no Lietuvas galvaspilsētas Viļņas. "Le Meridien" veselības centrs "Oasis" piedāvā neskaitāmas ķermeņa un spēku atjaunošanas procedūras. Viesnīca ir pieejamas arī dažādas aktīvās atpūtas iespējas svaigā gaisā gan vasarā, gan ziemā. Vienas reizes "Oasis" centra apmeklējuma cena pieaugušajam ir 69 liti, kas ir aptuveni 14 lati. Par šo samaksu varēsiet izmantot veselības centra peldbaseinu, saunu, tvaika istabu, fitnesa centru, kur ir pieejami arī personīgie treneri, veselības bāru, kā arī saņemt konsultācijas par veselīgu uzturu un individuālas treniņu programmas izveidošanu. Citas ķermeņa SPA procedūras pieejamas par papildu samaksu.

Sanatorija Tulpes Birštonā

Foto: Shutterstock

Populāra atpūtas vieta ir arī "Tulpes" sanatorija, kas atrodas nelielā kūrortpilsētiņā Birštonas, aptuveni 40 kilometrus uz dienvidiem no Kauņas. Šī ir Lietuvas pirmā sanatorija, kas tika atvērta jau 1926. gadā un joprojām uztur senās dziedniecības tradīcijas, izmantojot ārstnieciskos minerālūdeņus un dūņas. "Tulpes" piedāvā vairākas atpūtas un ārstniecības procedūru programmas. Standarta SPA programma ar 6 procedūrām dienā maksā sākot no 42 eiro par vienu dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!