22. septembrī Inešu pagastā, Vecpiebalgas novadā, notiks orientēšanās spēle "Vai tu redzi Inešus?", kuras laikā iedzīvotāji un novada viesi varēs visai interesantā veidā iepazīt apkārtni, pastāstīja Vecpiebalgas novada tūrisma speciāliste Laura Prūse.

Orientēšanās spēles mērķis ir dot iespēju ikvienam paplašināt redzesloku un atklāt sevi Vecpiebalgas novada Inešu pagastā - interesanti pavadīt laiku ģimenes, draugu un paziņu lokā, iesaistoties lieliskos piedzīvojumos un pildot dažādus uzdevumus.

Spēles sākums – pulksten 14.30. Tās laikā interesenti pa centra teritoriju meklēs kontrolpunktus, kuri būs īpaši atzīmēti izsniegtajās kartēs. Komandai, kuru veido divi līdz pieci cilvēki, nepieciešama vismaz viena viedierīce ar brīvi pieejamu internetu. Kontrolpunkti būs noslēpti dažādās vietās – kokos, zem tiltiem, mūros un citur.

Dalību vēlams pieteikt iepriekš šeit vai sūtot ziņu uz tālruni 26127653 (komandas nosaukums, dalībnieku skaits), bet to būs iespējams izdarīt arī 22.septembrī pie Vecpiebalgas muižas no pulksten 14.

Vairāk informācijas meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!