Foto: Publicitātes foto
Futūristiskais, šampanieša krāsas luksusa vilciens "Train Suite Shiki-shima", kura operators ir "East Japan Railway", ir kā pieczvaigžņu viesnīca, kas ceļo cauri valstij un ar īpašām ērtībām ļauj apskatīt salas brīnišķīgākos skatus. Jāsaka gan, ka pašlaik braucieni tajā rezervēti jau līdz 2018. gada martam, teikts "East Japan Railway" mājaslapā.
Foto: Publicitātes foto

Luksusa jahtas, limuzīni, kruīzi vai lidmašīnas nav nekas jauns, bet vilciens, kas ar īpašu komfortu ļauj pa sauszemi ceļot un pa ceļam apskatīt skaistākās vietas, ir kas īpašs. Protams, arī Austrumu ekspresis vai ASV skatu vilcieni ir ļoti interesanti un ērti, bet jaunais Japānas skatu vilciens izceļas ar īpašu eleganci un ērtībām. Desmit vagonus garajā vilcienā ir 17 luksusa numuriņi, kas var uzņemt 34 pasažierus. Viņi var atpūsties arī elegantās atpūtas telpās ar lielisku skatu. Vilcienā ir ēdamvagons, atpūtas vagons un divi speciāli pielāgoti skatu vagoni, raksta ziņu aģentūra "AFP". Pasažierus apkalpo gan īpaši apmācīts personāls, gan zvaigžņots "Michelin" šefpavārs. Tomēr pati galvenā priekšrocība ir iespaidīgie skati, kas paveras, braucot vagonā. Dārgākais numuriņš šajā vilcienā maksā 7541 eiro par ceļojumu divām personām, teikts "Guardian".

Foto: Publicitātes foto

Brauciens iespējams gan divas dienas un vienu nakti, gan četras dienas un trīs naktis, tāpat tiek piedāvāta īpaša Jaunā gada sagaidīšanas programma. Tas ved pa Japānas lauku apvidiem, kur ceļotāji var baudīt augstu servisu, iepazīstot salu. Šī vilciena dizainers ir Kens Okujama.

Foto: AFP/Scanpix

Pašlaik pieejamā informācija liecina, ka braucieniem vilcienā iespējams pieteikties uz nākamā gada maiju un jūniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!