Gaujas stāvo krastu Sajūtu parka vasaras sezona tiks atklāta ar "Maģisko sajūtu nakti", kur 6. maijā no pulksten 21 ikviens apmeklētājs varēs baudīt gaismas, skaņas, garšas un krāsas maģisko saspēli dabā, teikts pasākuma rīkotāja SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" mājaslapā.

Jaunajā sezonā Sajūtu parka apmeklētājus sagaidīšot arī vairāki jaunumi. Enerģiski uzlādējoša baskāju taka, pilnveidota taka kokos, kura tiks pagarināta uz pusi un papildināta ar dažādiem dizaina elementiem, kā arī ar jauniem nobraucieniem pāri Gaujai.

"Maģisko sajūtu naktī" parka apmeklētāji došoties tūkstošiem sveču gaismu un krāsu pasaulē. Būšot gan romantiska mūzika un dzejas skaņas, brīnumainās gaismu spēles un gardi smaržīgas gastronomijas veltes. Vakars Gaujas stāvajos krastos ļaušot aizmirst ikdienas rutīnu un sniegšot iespēju pilnībā ļauties sajūtām, jo gaisma un skaņa mežā, debesīs un uz ūdens, ļaušot pieskarties neatkārtojamai maģijas vēsmai.

Muzikanti kokos un Latvijā pazīstami mūziķi uz Gaujas radīšot neaizmirstamu atmosfēru, kas raksturīga tikai un vienīgi Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkam. Garšas kārpiņas iepriecinās Valters Zirdziņš ar sajūtu degustāciju. Tāpat Eiropas gastronomijas reģiona vēstnesis Dzintars Kristovskis sniegs ieskatu reģiona gastronomijas daudzveidībā, "Ar dabu šķīvī" būs iespējams izprast un atklāt Latvijas dabas garšu.

Teātra izrāde "Mauglis", ziedu burvība, noslēpumainā mākslas pasaule, pasakainās smaržas un uguņošana Stāvajos krastos pasākuma apmeklētājiem padarīs "Maģisko sajūtu nakti" spilgtāku, bagātāku un vēl vairāk atmiņā paliekošu.

6. maijā pie ieejas apmeklētāji varēs saņemt pasākuma plānu, jo aktivitātes norisināsies vairākās vietās un dažādos laikos. Jau pavisam drīz ieejas biļetes būšot iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā. Tās varēs iegādāties arī pasākuma dienā uz vietas, taču tad tās būs dārgākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!