Uzvaras parkā mazais aplis ir sagatavots slēpošanai. Darbojas arī slēpju un inventāra noma. Tiek turpināta sniega ražošana, lai atklātu lielo apli, teikts trašu apsaimniekotāja mājaslapā "Rigaslepo". 15. janvāra rīta pusē tikko uzpūsto sniegu jau iemēģināja vairāki distanču slēpošanas entuziasti.

Savukārt slēpošanas trase Lucavsalā vēl tikai top. Kā novēroja "Delfi", pirmdienas rītā šeit vēl sniega nebija pietiekami, vien informācija par "Sniega dienas" aktivitātēm, kas notiks 21. janvārī.

Foto: DELFI

Trases veidotāji gan sola, ka jau 20. janvārī tikšot atklāta arī trase Lucavsalā.

Rīgā pērnā gada nogalē sākusi darboties arī publiskā slidotava, kas ierīkota laukumā pie Rīgas Kongresu nama. Slidotavas darba laiks ir katru dienu no pulksten 11 līdz 22, bet brīvdienās un svētku dienās – no pulksten 9 līdz 22. Visiem apmeklētājiem slidotava pieejama bez maksas, taču tiem, kuriem nav sava inventāra, būs iespēja inventāru nomāt, jo pie slidotavas darbosies arī nomas punkts.

Pagājušās nedēļas nogalē apmeklētājiem atvērtas vairākas Siguldas un Cēsu apkārtnes slēpošanas trases, portālu "Delfi" informē trašu pārstāvji. Vairāk lasiet šeit.

Arī Baldonē esošajā Riekstukalnā pirmdien darbojas divas trases, savukārt nākamajās brīvdienās būšot atvērtas arī Lielā un Mazā Golgāta trases Gaiziņā, liecina informācija kalnu mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!