Foto: Shutterstock

Zemo izmaksu lidsabiedrība "Wizz Air" sākusi reisus jaunā maršrutā – no Rīgas uz Telavivu. Šajā maršrutā lidojumi notiks divas reizes nedēļā cauru gadu, ļaujot pasažieriem ceļot starp Latviju un Izraēlu, informē aviosabiedrība.

Kopā ar visjaunāko maršrutu "Wizz Air" tagad no Latvijas piedāvā lidojumus deviņos maršrutos uz sešām valstīm.

Biļetes uz reisiem "Wizz Air" jaunākajā Rīgas maršrutā ir pieejamas, sākot no 29,99 eiro, un tās var iegādāties interneta vietnē "Wizzair.com".

"Wizz Air" uzņēmuma komunikācijas vadītājs Gābors Vāsārheji sacīja: "Mēs ar patiesu prieku šodien atklājam vēl vienu interesantu maršrutu no savas Rīgas bāzes – uz Telavivu. Veicinot gaisa satiksmi starp Latviju un Izraēlu, mēs paredzam, ka tūrisma un viesmīlības nozare būs ieguvēja no mūsu jaunākajiem pakalpojumiem, kā arī nostiprināsies komerciālās attiecības starp abām valstīm."

Par godu reisa atklāšanai bija pagatavota īpaša kūka ar basketbola bumbu, kas simbolizē Telavivas slaveno basketbola komandu, kas vairākus gadus ir uzvarējusi Eiropas spēcīgākajā turnīrā Eirolīgā un bijis arī pirmais Eiropas klubs, kas uzvarējis NBA komandu, pastāstīja lidosta Rīga pārstāve Sarmīte Rinmane.

"Wizz Air" ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 69 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos, savienojot 124 galamērķus 39 valstīs.

Telaviva ir lielpilsēta Izraēlā, Vidusjūras krastā. Tā ir otra lielākā pilsēta valstī ar 405 tūkstošiem iedzīvotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!