Foto: Shutterstock
Sestdien, 30. jūlijā, dabas izglītības centrā "Ziemeļvidzeme", Salacgrīvā, pasākumu cikla "Gadalaiku pēdas dabā jeb par dažādiem "kāpēc? un "kā?"" ietvaros lieli un mazi interesenti aicināti uz izzinošām aktivitātēm un pārgājienu, lai izzinātu dabas norises piekrastē vasarā, "Delfi" uzzināja Dabas aizsardzības pārvaldē.

No pulksten 11 dabas izglītības centra telpās norisināsies nodarbības un radošās darbnīcas par dabā notiekošajiem procesiem un likumsakarībām vasaras pilnbriedā. Būs sarunas par augu uzbūvi, nozīmi un aizsardzību, koku aizsardzību u.c.

Pēc tam interesentiem būs iespēja doties pārgājienā maršrutā no DIC "Ziemeļvidzeme" uz pludmali, tālāk uz piekrastes kāpu, Lauteriem, tad uz Sila ielu un atpakaļ, skaidro Dabas aizsardzības pārvaldes pārstāve Inese Pabērza.

Aktivitāšu cikls "Gadalaiku pēdas dabā jeb par dažiem "Kāpēc un kā?"" dabas izglītības centrā "Ziemeļvidzeme" norisinās reizi gadalaikā, tādējādi aicinot jebkura vecuma interesentus sekot līdzi un iepazīt norises dabā visa gada garumā.

Piedalīšanās pasākumā – bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!