Fotogrāfs Artis Veigurs 6. februāra rītā romantiskās fotogrāfijās iemūžinājis ziemas skaistumu Ķemeros un Jaunķemeros, kur dabas un pastaigu takas sedz pūkainas sniega kupenas.

Foto apskatāms piesnidzis Ķemeru parks un tajā esošā baltā sanatorijas ēka, kā arī viens no Ķemeru parka arhitektūras izteiksmīgākajiem objektiem – rotonda uz Mīlestības saliņas un sēravota paviljons "Ķirzaciņa".

Nogriežoties pa Ķemeru ceļu un pabraucot dažus kilometrus, labajā pusē ieraudzīsiet norādi uz Ķemeru nacionālā parka administrāciju "Meža mājā". Iegriezieties tur un drīz nonāksiet pie veclaicīga, atjaunota mednieku stila nama, kādi bieži redzami Bavārijas mežos. Veigura uzņemtajās fotogrāfijās iemūžināta ar biezu sniegu kārtu klātā Melnalkšņu dumbrāju laipa, kas atrodas līdzās dabas izglītības centram "Meža māja". Vairāk par Jūrmalas dabas un pastaigu takām lasiet šeit.

Jāpiebilst, ka pērnā gada nogalē Jūrmalas pilsētas dome publicēja attēlus ar iecerēm, kā pēc dažiem gadiem izskatīsies Ķemeru dabas tūrisma centrs un labiekārtotais meža parks, kur darbus plānots uzsākt 2019. gadā. Vairāk par šīm iecerēm un metu konkursu lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!