Foto: Vida Press

Septembrī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī tiek atsākta tradīcija - katru mēneša pēdējo ceturtdienu pavadīt aizraujošu ceļojumu stāstu noskaņās. 24. septembrī pulksten 18.00 notiks tematiskais tūrisma vakars "Neierastie ceļošanas veidi". Vakara viesis Roberts Rubenis atklās idejas, kā padarīt savu ceļojumu neaizmirstamāku un piedzīvojumiem bagātāku, īpašu uzmanību vērošot uz ceļošanas iespējām kanoe laivās, informē Jelgavas reģionālais tūrisma centrs.

Šis gads Jelgavas pilsētai ir apaļas jubilejas gads – pilsēta dibināta pirms 750 gadiem. Turpinot gada sākumā iesākto tradīciju, arī rudenī tematiskajos tūrisma vakaros dalīties ar savu ceļojumu pieredzi tiek aicināti jelgavnieki. Septembra tematiskajā tūrisma vakarā ar saviem ceļojumu stāstiem dalīsies jelgavnieks, aizrautīgs ceļotājs Roberts Rubenis.

Tematiskajā tūrisma vakarā Roberts klātesošajiem atklās savu pieredzi, apceļojot Latviju un ārzemes mazāk tradicionālos veidos. Tā kā braukšana ar kanoe ir Roberta sirdslieta, īpaša uzmanība tiks vērsta uz iespējām, kādas paveras, izvēloties šo ceļošanas veidu. Vakara viesiem būs iespējams uzzināt praktisku informāciju, kā plānot maršrutus un kā sagatavoties līdzīgam braucienam.

"Ideāls ceļojums katram ir citāds. Kādam patīk ceļot vienam un būt kopā tikai ar savām domām un dabu, savukārt citi vēlas piedzīvojumos dalīties ar ģimeni un draugiem. Tūrisma vakarā pastāstīšu par to, ka ceļot ar kanoe iespējams arī kopā ar bērniem un pat suņiem," tā Roberts. Būšot iespējams arī skatīt fotogrāfijas no Roberta braucieniem Latvijā, Igaunijā un Somijā

Tematiskais tūrisma vakars "Neierastie ceļošanas veidi" notiks 24. septembrī pulksten 18.00, Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī. Dalības maksa – 1,20 eiro, pirmskolas vecuma bērniem - bezmaksas. Pieteikšanās pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!