Policijas darbinieki ASV, Kalifornijas štatā lūdz vietējo iedzīvotāju palīdzību nolaupīta mazuļa meklēšanā, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".
Longbīčas policija Kalifornijā lūgusi vietējos iedzīvotājus iesaistīties pazuduša zīdaiņa meklēšanā. Mazā meitenīte esot nolaupīta no mājām svētdien, 4. janvārī, pēc tam, kad viņas vecāki un tēvocis tikuši sašauti. 
Policijas darbinieki uzskata, ka uzbrucējam nāksies lūgt palīdzību pašam, lai parūpētos par nolaupīto bērniņu. “Mēs ceram, ka kāds atzīsies, jo viņam būs vajadzīgs kāds, kurš parūpējas par bērnu,” vēstīja Longbīčas slepkavību izmeklētājs Loids Kokss. 
Policijas pārstāvji ziņo, ka atraduši ievainotos vecākus pēc tam, kad atsaukušies uz ziņām par šāvieniem viņu mājā. Kokss sacīja, ka policija izmeklē, vai uzbrucējs bijis pazīstams ar upuriem. “Viena no teorijām ir tāda, ka persona zināja upurus, tādēļ mēs domājam, ka tas nebija nejauši izvēlēts uzbrukums, ka tas tika darīts apzināti. Mēs vēl tikai nezinām, kādēļ,” vēstī Kokss. 
Mazuļa tēvs no slimnīcas jau izlaists, savukārt māte un tēvocis slimnīcā ievietoti kritiskā, bet stabilā stāvoklī, ziņo aģentūra “Reuters”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!