Pagājušajā nedēļā kādā ASV pilsētas Sandjego birojā darbiniekus izbiedējusi žņaudzējčūska, kas izlīdusi ārā no klozetpoda, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

6. janvārī Stefānija Laska, uzņēmuma "Vertical PR + Marketing" līdzīpašniece, devās uz labierīcībām sava otrā stāva birojā un ievēroja, ka ūdenslīmenis klozetpodā ir pacēlies, tādēļ nolēma lietot vantūzu. "Es ienācu un ievēroju, ka ūdens ir par augstu, tādēļ nolēmu to labot," atklāja Laska. Tad Laska redzējusi čūskas galvu lienam ārā no klozetpoda. Laska izskrēja ārā no tualetes un pasauca kolēģi, kura pēc tam pavēra durvis un ieraudzīja, ka aiz klozetpoda guļ Kolumbijas varavīksnes boa - liela žņaudzējčūska. 

Abas sievietes aizlīmēja durvis ar līmlenti un gaidīja līdz ieradīsies pilsētas klaiņojošu dzīvnieku kontroles dienesta pārstāvji. "Kad es aptvēru, ka tā kustas, ka tā tuvojas arvien tuvāk, es sapratu, šis nav tualetes ierastais saturs, šī noteikti ir čūska, turklāt ļoti ļoti liela čūska," vēstīja Laska. 

Tikmēr viņas dzirdējušas, kā čūska pārvietojas pa tualeti un apgāž atkritumu turzu. Kad dzīvnieku glābēji nogādāja 1,7 metrus garo dzīvnieciņu patversmē, tā sakoda vienu no patversmes darbiniekiem, radot vieglus miesas bojājumus, vēstīja Sandjego dzīvnieku patversmes pārstāvis Dens Desusa. 

Biroja darbinieču piedzīvojums licis viņām atcerēties nostāstus par čūskām, kas dzīvo kanalizācijas sistēmā. Visdrīzāk čūska piederējusi cilvēkam, kura dzīvoklis atrodas virs biroja. Pēc dzīvnieku kontroles pārstāvju teiktā, žņaudzējčūska bijusi nedaudz par vieglu savam vecumam un bijusi ādas mešanas procesā. 

Sandjego dzīvnieku kontroles pārstāvji neplāno ziņot par čūskas īpašnieku policijai. Čūsku paredzēts drīzumā atgriezt īpašniekam. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!