Daudzas no mums var nosodīt par to, ka dažkārt par ilgu un par daudz piedomājam pie bildes tapšanas. Ideālais izskats un pareizais fons ir lieliskākā kombinācija! Tomēr šobrīd ar jaunu uzrāvienu soctīklotāju uzmanību izpelnījusies kāda "Instagram" zvaigzne, kurai patīk uzņemt fotogrāfijas ar visai iespaidīgu fonu.

Jau iepriekš pasauli ir apšalkušas ziņas par dažādiem pārgalvjiem, kas fotogrāfiju dēļ kāpj augstās ēkās un riskē ar savu dzīvību, lai vien iegūtu ideālo bildi. Lai gan jāatzīst, ka šāda riska pieļaušana nav fotogrāfijas vērta, nevar noliegt faktu, ka tajos gadījumos, ja viss beidzies laimīgi, fotogrāfijas vienmēr izpelnās cilvēku atzinību.

Arī 21 gadu vecā Andžela Nikolaja no Krievijas jau iepriekš nokļuvusi uzmanības centrā, tomēr nesen ievietotās fotogrāfijas viņas "Instagram" kontam piesaistījušas vēl lielāku uzmanību nekā iepriekš. Kā uzsver "Huffington Post", viņas bildes ir prātam neaptveramas un baisas vienlaikus.
Andželas kontam vietnē "Instagram", kurā viņa publicē savas fotogrāfijas, seko vairāk kā 180 tūkstoši fotogrāfiju cienītāju.

Turpinājumā dažas no baisi skaistajām Andželas fotogrāfijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!