Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka, lai atzītos mīlestībā, nepieciešama zināma drosme. Ja vēl neesi dzirdējusi kārotos vārdus no sava partnera, nepārdzīvo! Ļoti iespējams, viņš pieķeršanās jūtas demonstrē citādi - vīriešiem krietni ērtākā veidā. Lūk, aptaujājot draugus, kolēģus un paziņas, apkopojām izplatītākos veidus, kā vīrieši bez vārdiem atzīstas savās jūtās mīļotajām sievietēm.

Kādi ir viņa skūpsti?

Maigi, kaislīgi, izjusti un ilgi skūpsti skaidri apliecina vīrieša jūtas pret tevi. Turklāt skūpstīšanās ir viens no uzskatāmākajiem faktoriem, kas ļauj novērtēt tuvību un pāra savstarpējo saikni, kas attiecībās valda. Ja tavs mīļotais labprāt skūpstās, izbaudot šo nodarbi, zini, ka ar jūsu attiecībām viss ir vislabākajā kārtībā.

Kā pret tevi attiecas viņa draugi?

Ja tava partnera draugi pret tevi attiecas labi, ir pieņēmuši savā lokā un priecājas par tavu sabiedrību, zini, ka arī vīrietis jūtas laimīgs. Mīļotajam cilvēkam tuvu draugu un ģimenes novērtējums skaidri apliecina, ka tavs partneris ar tevi kopā jūtas labi.

Viņš cenšas būt tavā tuvumā

Rokas saņemšana, pieglaušanās, apskāvieni… Šādi vīrietis skaidri demonstrē savu vajadzību pēc tevis un viņa tuvošanās apliecina jūtu patiesumu.

Viegls smaids pēc skūpsta

Ja pieķer mīļotā seju atplaukstam smaidā pēc skūpstīšanās, vari būt droša, ka viņš izbauda tavu sabiedrību. Jums baudot tuvību un maigumu, vari vistiešāk novērtēt sava vīrieša attieksmi pret tevi.

Viņš tevī ieklausās

Cilvēkos, kuri mums šķiet saistoši, mēs klausāmies ar prieku un interesi. Ja tev, pat runājot par kurpēm, ko noskatīji veikalā, vai draudzenes jauno mājdzīvnieku, tiek pievērsta nedalīta uzmanība, vari priecāties – mīļotā domās mājo tikai tavs vārds, un viņu interesē pat šķietami nebūtiski notikumi tavā ikdienā.

Kāda ir viņa stāja?

Stalti pleci, taisna mugura un ķermenis, vērsts pret tevi. Ja vīrietis stāv šādā pozīcijā vai arī sēž, pilnībā pagriezies pret tevi, tu viņu interesē un viņš izbauda tavu sabiedrību, labprāt tajā uzturoties.

Plaukstas saspiešana

Nereti sadošanās rokās nav nozīmīgs žests, pēc kura vērtēt vīrieša attieksmi pret sevi (tu taču esi redzējusi rokās sadevušos pārīšus jau pirmajās viņu pazīšanās minūtēs trauksmainā gājienā caur bāriem sestdienas naktī, vai ne?). Taču, ja tava plauksta tiek turēta cieši, satverta jums, piemēram, šķērsojot tumšāku ielu, kā arī vīrietis, kā sargādams, tur roku zem tavām lāpstiņām, vari to tulkot kā acīmredzamu pieķeršanās un mīlestības apliecinājumu.

Bieža sazināšanās

Regulāri zvani, īsziņas vai e-pasti, lai apjautātos, kā jūties un kā Tev iet, liecina par partnera interesi un rūpēm. Iespējams, viņš vēl nav atzinies mīlestībā, taču īsziņa agri no rīta ar vēlējumu siltāk saģērbties negaidīti aukstā laika dēļ ir pielīdzināma skaistajiem trīs vārdiem, ko tā alksti dzirdēt.

Vēlme būt kopā

Tā vietā, lai dotos uz restorānu, viņš piedāvā iepirkties un kopīgi pagatavot vakariņas? Vai labprātāk apmeklē nevis kino, bet vēlas sarīkot filmu maratonu jūsu mājās? Ja vīrietis izjūt patiesas jūtas, viņš vēlēsies būt ar tevi kopā pēc iespējas biežāk, izbaudot iespēju tevi apskaut, labāk iepazīt un vienkārši just tevi sev līdzās nepiespiestos apstākļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!