Foto: Shutterstock
Labu attiecību veidošana ar priekšniecību ir gana svarīgs aspekts tavā karjerā. Atbalsts no vadības puses var tevi motivēt sasniegt virsotnes, bet nepamatoti slikta izturēšanās var tevi gremdēt un likt justies tiešām nožēlojami.

Būsim godīgi, ar visiem sastaptajiem cilvēkiem mums nav pa ceļam. Un ir ļoti bēdīgi, ja tieši priekšnieks ir tas cilvēks, ar kuru nespējam nekādi saprasties. Tiesa, cilvēki ir dažādi, un katram no mums ir savas rakstura iezīmes, taču mēģināt rast kopīgu valodu, ja darbs tiešām no sirds patīk, vajadzētu – pat ja tā šķiet neiespējamā misija.

Šoreiz piedāvājam vairākus padomus, kā rīkoties kutelīgās situācijās. Tie ir padomi, kā sastrādāties pat ar vissarežģītākajiem priekšnieku tipiem, atgādinājumi, kādas sarunu tēmas jūsu attiecības uzlabos, bet kādas – tikai pasliktinās, kā arī ieteikumi, kā noteikt savu vērtību, ja priekšniecība nav no tām runīgākajām.

Šis būs labs ceļvedis gan tiem, kuri profesionālās saiknes ar vadītāju vērtē kā vājas, gan arī tiem, kuri saprotas visai draudzīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!