Foto: Shutterstock
Iespējams, ar savu otro pusīti esat kopā tikai dažus mēnešus vai tieši otrādi – vairākus gadus. Tomēr jau tagad ir vērts lūkoties nākotnē un saprast, vai patiesi tavs izredzētais būs lielisks laulātais. Te gan jāpiebilst, ka instinkti var teikt vienu, bet darbi pavisam ko citu. Tāpēc, ņemot talkā portāla "Elite daily" rakstīto, apkopojam piecas pazīmes, kas patiesi liecina – partneris būs lielisks laulātais draugs.

Atbildība un uzticamība

Vienas no spēcīgākajām pazīmēm, kas liecina par nopietnām attiecībām un tikpat pārliecinošu nākotni, ir atbildība un uzticamība. Ja novēro, ka partneris spēj darboties vairākās dzīves jomās, piemēram, darbs, ģimene, attiecības un vēl paspēj veltīt tev daļu sava laika, vari būt pārliecināta – viņš patiesi tevī ieskatījies. Gan atbildība pret jūsu attiecībām, gan uzticamība dažādās jomās liecina par nopietniem nolūkiem jūsu abu starpā. Iespējams, šīs pazīmes dažkārt šķiet pārlieku apzinīgas, tomēr attiecību kopums ir jāveido spēcīgi, lai laulība veidotos uz drošiem pamatiem.

Atbalsts taviem sapņiem

Cik bieži gan dzirdēts par attiecībām, kur viens nesajūt vajadzīgo atbalstu, tāpēc partneri izvēlas doties katrs uz savu pusi. Tomēr, ja jūti, ka otra pusīte izrāda interesi ne tikai par tavām vēlmēm, bet arī kvēlākajiem sapņiem, tad vari justies īpaši laimīga. Te gan jāpiebilst, ka partneris var būt ar savu viedokli atsevišķos jautājumos, tomēr gala lēmumā viņš vienmēr pieņems tevis izvēlēto ceļu, piemēram, mirklī, kad izvēlies kardināli mainīt matu krāsu vai pat karjeru.

Spēcīga draudzība

Attiecību pamatā ir spēcīga draudzība, kā arī jūs vienkārši simpatizējat viens otram kā cilvēki. Tikai pēc tam draudzība pāriet nākamajos līmeņos, līdz visbeidzot sasniedz mīlestības spēku. Tieši draudzība palīdz pārvarēt krīzes periodus, kad šķiet – kopā būšanai pienācis gals, kā arī ļauj attiecības justies komfortabli un ērti. Vai nav lieliski uzvilkt sporta bikses un kopā skatīties iemīļotāko filmu?

Ieklausīšanās tavās rūpēs un bažās

Šī pazīme ir patiesi svarīga. Ja mirkļos, kad satraucies par veselību, darbu, nesaskaņām ar kolēģiem vai ko citu, tu atklāj visas savas bažas otrajai pusītei, bet nesaņem pat ieklausīšanos un kaut nedaudz pažēlošanas – kaut kas attiecībās nav līdz galam kārtībā. Iespējams, iezagusies rutīna un apkārt ir neskaitāmas citas problēmas. Tomēr, ja jūti, ka partneris tavas bažas uztver tāpat kā savas, abi esat uz pareizā ceļa, lai arī laulība nākotnē izdotos uz visiem simts.

Apzināšanās

Sevis apzināšanās kā pazīme var šķist pārvērtēta un nevajadzīga, tomēr tieši šis faktors atgādina par vērtību kopumu partnera dzīvē, morāles normām un sevis izprašanu. Pat vēl svarīgāk ir tas, ka apzināšanās ļauj attīstīties emocionālā ziņā. Tas kļūst īpaši svarīgi brīžos, kad norit pieaugšanas process vai attiecību pāreja nākamajā līmenī – ja katrs par dzīvi spriedīsit atšķirīgi, attiecības diez ko ilgi neturpināsies. Tāpēc jau tagad pavēro jūsu kopējo saskaņu mazliet dziļākā būtībā.

Ir reizes, kad partnera acis nevajadzētu aizmālēt ar "baltajiem meliem". Par to lasi šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!