Foto: Vida Press
Šķiet, ka atrašanās citās pilsētās, valstīs vai pat kontinentos pavisam drīz vairs nebūs nekāds iemesls romantisko saišu pārraušanai. "Kissenger" jeb viedtālruņu palīgierīce virtuālo skūpstu nodošanai noteikti pārvērtīs to pāru ikdienu, kuriem attiecībās daudz laika nākas pavadīt šķirti.

Kā tas darbojas? Pavisam vienkārši – kad abi ar lūpām vienlaicīgi pieskarsies sensoriem, kas atrodas uz palīgierīces, viņi uz savām lūpām izjutīs partnera lūpu spiedienu un pieskārienu, vēsta "Vida Press". Interesanti, ka jūtamas būs ne vien bučiņas, bet sajūtami būs pat "karstākie" skūpsti, kuros izmantota arī mēle.

"Kissenger" tapis profesoru un studentu sadarbības rezultātā starp Londonas un Japānas universitātēm. Idejas attīstītāja Emma Jenžena stāsta, ka skūpstu nodošanas laikā iespējams veikt video zvanu, kas kopumā šo skūpsta mirkli padara gana reālistisku. Tomēr viņa uzsver, ka ne vienmēr šī ierīce jāizmanto tikai romantisku attiecību uzturēšanā, tā var izpalīdzēt arī vecākiem, kuri vēlas nodot buču saviem bērniem.

Pašlaik "Kissenger" gan ir attīstības procesā, un veikalu plauktos varētu būt pieejams nākamo divu gadu laikā. "Kissenger" cena varētu būt ap 250 mārciņām jeb nepilni 295 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!