Foto: Shutterstock
Nepiemēroti viens otram cilvēki var cits citam sagādāt daudz nepatīkamu emociju, taču reizēm uzreiz nepiemērotību nav iespējams atklāt, jo viens partneris daudz iegulda attīstību attīstīšanā, kamēr otru kopīgā nākotne nemaz nesatrauc.

Ja radušās aizdomas, ka laiks ar partneri tiek tērēts velti, jāpievērš uzmanība vairākām lietām, bet tad, ja apstiprinās vairāki no minētajiem apgalvojumiem, visticamāk, attiecības nav vērts turpināt, bet pagaidīt, līdz būs satikts interesantāks un nopietnāk noskaņots partneris.

Ārvalstu mediji apkopojuši 10 pazīmes, kas liek aizdomāties - vai šis cilvēks tev ir piemērots. Piedāvājam iepazīties ar tām. 

Ar viņu nevari būt tu pati


Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja viņš liek šaubīties par sevi vai arī viņa humora izjūta pārkāpj kādas robežas, ir laiks šķirties. Ja šīs lietas kļūst acīmredzamas arī draugiem, nav vērts vairs tērēt laiku tādam cilvēkam. Viņš nav tā vērts. 

Viņš necenšas pa īstam


Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja viņš vispār necenšas neko darīt attiecību labā vai viņa pūliņi ir pavisam piezemēti, visticamāk, esi viņam par labu. Protams, jācenšas rast kompromisu, bet, ja to vien dari, bet viņš tikai ņem un ņem, labāk attiecības izbeigt un virzīties tālāk. 

Viņš demonstrē, ka viss, ko saki, ir garlaicīgs


Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja viņu neiespaido nekas, kas ir saistīts ar tevi, nevajadzētu to paciest ilgi. Ja viņš nespēj pat radīt sajūtu, ka viņu interesē tas, ko stāsti, tā ir necieņas izrādīšana un elementāra nepieklājība. Tādā situācijā nav jābūt izlutinātai, lai vēlētos izbeigt šādas attiecības. 

Viņš nerēķinās ar tavām jūtām


Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja esi taktiska pret partneri, tad noteikti drīksti gaidīt tādu pašu attieksmi arī pret sevi. Ja viņš nerēķinās ar tavām jūtām cilvēkus un divvientulībā, tā ir pirmā pazīme, ka šis partneris tev nav īstais. 

Viņu vienmēr jāuzmundrina


Foto: PantherMedia/Scanpix

Protams, nenorimt būt labā garastāvoklī nav viegli, taču, ja tas ir jādara par diviem, visticamāk, attiecības nav tā vērtas.

Ja viņš katru dienu ir nomākts, tā ir vai nu depresija (tad noteikti pēc palīdzības ir jāvēršas pie speciālista), vai esi satikusi enerģijas vampīru. Ja jūti, ka tev ir labāk, kad viņa nav blakus, nedomā ilgi - izbeidz šīs attiecības. 

Viņš sagaida, ka maksāsi tu


Foto: Shutterstock

Šī nereti ir galvenā pazīme, ka tev blakus nav īstais cilvēks. Tomēr neizdari pārsteidzīgus secinājumus - iespējams, partneris pelna mazāk nekā tu vai īslaicīgi ir bez darba. Ja viņš ir emocionāli atsaucīgs un jūti saderību citos aspektos, pārtraucot attiecības, vari zaudēt labu cilvēku, kurš pārdzīvo īslaicīgas problēmas. 

Viņš neuzņemas atbildību


Foto: PantherMedia/Scanpix

Vīrietis, kurš vienmēr atrod vainīgo visā sliktajā, kas notiek viņa dzīvē, nebūs labs ilglaicīgu attiecību partneris. Ja viņam ir attaisnojums jebkurā situācijā, labāk ar tādu pārstāt tikties. 

Viņš nepatīk taviem draugiem, bet viņa draugiem tu patīc


Foto: Shutterstock

Draugi var kļūt par lielisku rādītāju, īpaši tad, ja viņi patiesi pret tevi it visā. Ja viņi negatīvi uztver tavu partneri, bet viņa draugi ir sajūsmā par tevi, iespējams, esi viņam par labu. Tomēr arī šī pazīme nav viennozīmīga, tāpēc jādomā par pārējiem attiecību aspektiem, pirms pieņemt lēmumu pārtraukt attiecības. 

Viņš gaida, ka tu par viņu parūpēsies


Foto: PantherMedia/Scanpix

Visdrošākā pazīme, ka netiecies ar piemērotu cilvēku - ja viņš tevi izmanto kā kalponi vai personīgo asistentu jau attiecību sākumposmā. To nedrīksti pieļaut. 

Tu neredzi kopīgu nākotni


Foto: PantherMedia/Scanpix

Ja tu nespēj iedomāties, ka ar šo cilvēku kopā būsi pēc gada, tas ir rādītājs, ka attiecībām nav nākotnes. Ja, piemēram, esi iecerējusi dibināt savu uzņēmumu, bet viņam ir svarīgi tikai nopelnīt pietiekami jaunām videospēlēm, nesaisti savu nākotni ar tādu cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!