Foto: Shutterstock
Laimei vajadzīga pašpietiekamība, nevis vīrietis pie sāniem. Ar šo domu dzīvo neskaitāmas sievietes, kuras, šķiet, visu spēj paveikt pašas. Tomēr arī viņu ikdienā valda problēmas, kas atņem enerģiju un kaitina. Daļu no tām apkopojis portāls "Women's Health".

Tev piedāvā kļūt par līgavas māsu

Tu saņem piedāvājumu kļūt par līgavas māsu un tev ir tieši divi mēneši, lai izlemtu, kuru no saviem draugiem aicināsi kļūt par tavu vakara pavadoni. Tomēr, iespējams, līdz tam laikam būsi jau sākusi ar kādu satikties, tāpēc partnera maiņu pēdējā brīdī nebūs iespējams realizēt? Un varbūt vispār vari iet viena?

Gaidīšana, kad DIY dekors uzkritīs tev virsū un nositīs tevi

Cik gan reizes nav piedzīvota situācija, kad tu ar bažām raugies uz fotokolāžu, ko pati saviem spēkiem pagatavoji un kaut kā iemanījies piekārt virs gultas galvgaļa… Tas, cik tā ir stabila, tev nav īsti skaidrs, tomēr pievilcīgo dekoru nost arī negribas ņemt.

Bet, ja nu tas uzkrīt tev tieši uz galvas, kad guli? Varbūt jāatrod kāds vīrietis, kas to nostiprinās kārtīgāk?

Tev nav pastāvīga, laba un uzticama seksa partnera

Protams, ilglaicīgas un stabilas attiecības nenozīmē nemitīgu seksa maratonu, jo vienā brīdī jūs vienkārši sāksiet vairāk novērtēt kvalitāti, nevis kvantitāti, un nogurums ņems virsroku. Tomēr arī gadījuma sakaros nav nekā pievilcīga – vai nu iekārojamais svešinieks izrādīsies "tukšā loze", vai arī tu nespēsi pietiekami atslābināties, lai sasniegtu orgasmu.

Ko iesākt ar ēdiena pārpalikumiem?

Ja esi radusi gatavot mājās, ēdiena vienkārši ir par daudz. Protams, tu centies vakariņu pārpalikumus paņemt uz darbu, apēdot tos pusdienās, tomēr bieži vien viss tiek ielikts ledusskapī un tur arī aizmirsts.

Garlaicīgās, lietainās svētdienas

Tu dari visu iespējamo, sākot ar virsstundām darbā un beidzot ar brīvprātīgo darbu kaķu patversmē, lai tikai nenāktos pavadīt garu un lietainu svētdienu vienatnē, ēdot saldumus un dzerot vīnu, lai kaut kā kliedētu garlaicību un mokošo apziņu, ka visas tavas draudzenes šobrīd nododas nekā nedarīšanai, kas tomēr ir kaut kā darīšana, ar mīļotajiem vīriešiem.

Draudzeņu čīkstēšana

Vienai sāp visi muskuļi no nebeidzamās mīlēšanās lietainajā svētdienā, ko tu savukārt pavadīji kaķu patversmē vai viena, dzerot vīnu (skati iepriekšējo punktu), bet cita pārdzīvo par vīstošo rožu klēpi, ko viņai atsūtīja jaunais pielūdzējs. Jā, tavas draudzenes tevi kaitina.

Tu baidies kļūt par zilzeķi

Gudra, veiksmīga, viena. Tevi patiešām biedē vientulībā pavadītas vecumdienas, kas nu jau sāk kļūt par biedējošu nākotnes opciju.

Atkal pirmais randiņš

Augstpapēžu kurpes, seksīgā, bet neērtā kleita un rūpīgais kosmētikas klājums. Bet tu tik ļoti ilgojies pēc randiņa, uz kuru varētu aiziet vienkārši ģērbusies un nekrāsojusies, tā neaizbiedējot potenciālo mīļāko...

Prātošana par saviem kritērijiem

Par īsu, netīrīgs, neuzņēmīgs, skops… Tu atkal un atkal prāto, vai tavi kritēriji nav par augstu, tad nosodi sevi par snobismu, līdz beidzot saproti, ka tomēr pārāk mīli sevi, lai būtu kopā ar kādu muļķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!