Foto: Privātā arhīva foto
Mēdz sacīt, ka īsta mīlestība var pilnībā mainīt cilvēka dzīvi un pat būtību. Tā var sniegt drosmi pieņemt lēmumus un paveikt lietas, kam pašiem ir grūti noticēt. Tāpat mīlestība var atnest rūgtus pārdzīvojumus, kam sagatavoties šķiet teju neiespējami. Tomēr ikvienā no šiem stāstiem ir iespējamas laimīgas beigas.

Šoreiz piedāvājam iepazīties ar 10 stāstiem par mīlestību, kas likusi piedzīvot būtiskas pārmaiņas dzīvē un uzskatos. Uzzini, kā Rita Laima un Madara nolēma pārcelties uz dzīvi pāri okeānam, lai būtu kopā ar mīļoto. Amerikas latvieti Ritu Laimu spēcīgās jūtas mudināja uzsākt dzīvi padomju Latvijā, bet Madara devās līdzi mīļotajam uz ASV. Dzīvesvietu mainīja arī Ieva – viņa pārcēlās uz Somiju.

Savukārt HIV pozitīvais Valdis bija pārliecināts, ka pēc sievas nāves vairs neveidos attiecības. Tikšanās ar Kristīni viņa nākotnes plānus izmainīja. "Nu ko – smuka meitene. Kaut kā man te tās smadzenes nolika vietā," par plānu maiņu teic Valdis.

Mīlestība izmainījusi arī Anetes un Gustava dzīvi, jo bijis jāiemācās pielāgoties otra vajadzībām un labāk saprasties.

Jāteic, ka ne vienmēr mīlestība nozīmē tikai prieka mirkļus un laimes pilnu dzīvi. Tā var nest arī sāpju pilnus pārdzīvojumus, pēc kuriem sevi jāspēj nepazaudēt sevi un, iespējams, pat jāmācās dzīvot no jauna. Ar šādu pieredzi vai iepazīties Evijas un Sarmītes stāstos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!