Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, visi vīrieši nav vienādi, tomēr stiprā dzimuma vēlmes mīlējoties gan ir samērā līdzīgas. Šai sakarā, veicot aptauju, kurā piedalījās vīrieši vecumā no 25 līdz 40 gadiem, "Cosmopolitan" izveidojis kārotāko vēlmju sarakstu, ko atklāja aptaujātie vīrieši, atbildot uz jautājumu par svarīgākajām sievietes īpašībām un prasmēm mīlējoties.

Iniciatīva

"Cosmopolitan" intervētie vīrieši atzinuši, ka labprāt uzņemas iniciatīvu mīlēšanās laikā, tomēr ja vēlmi kontrolēt situāciju laiku pa laikam izrāda sieviete, viņu baudas līmenis un apmierinātība ar seksuālo dzīvi palielinās krietni straujāk.

Seksīga apakšveļa

Apakšveļa, kas ir auguma aprisēm atbilstoša un seksīgāka par ikdienā valkāto, vienmēr piesaista vīriešu uzmanību. Turklāt, nav noslēpums, kā tā liek justies pievilcīgākai arī tev pašai.

Priekšspēle

Vīriešiem, tāpat kā sievietēm, patīk glāsti, skūpsti un pieskārieni. Neaizmirsti par viņu!

Spontanitāte

Seksualitātes lielākais ienaidnieks ir rutīna un plānošana. Tāpēc ļaujies spontāniem kaisles brīžiem un neatraidi mīļoto vien neepilētu kāju dēļ.

Nebaidies trokšņot

"Cosmopolitan" aptaujātie vīrieši atzinuši, ka pārspīlētas un īpaši neķītras runas mīlēšanas laikā lielākoties rada neērtības sajūtu un šķiet smieklīgas, savukārt nekautrēšanās paziņot par savu baudu ar vieglu ievaidēšanos, kad mīļotais dara tieši tā, kā tev patīk vislabāk, ir patiešām seksīga.

Viņa vārds

Papildini iepriekšējo punktu ar periodisku viņa vārda pieminēšanu un ļauj mīļotajam justies kā varonim!

Drošība

Ja vien neesat nopietnās attiecībās vai arī neplānojat mazuli, izsargāšanās ir īpaši svarīga ne tikai neplānotas grūtniecības, bet arī seksuāli transmisīvo slimību novēršanai. Kā atzīst vīrieši, sieviete, kura prot prasmīgi rīkoties ar prezervatīvu, ir seksīga ne tikai šīs prasmes dēļ, bet arī tāpēc, ka iesaistās abu rūpēs par veselību.

Spēles un fantāzijas

Kamēr vien abi jūtaties ērti, vīrieši labprāt iesaistīsies ikvienā fantāzijā un lomu spēlē, ko vēlies realizēt.

Humora izjūta

Nevainojama mīlēšanās redzama vien filmās un ir iestudēta. Reālajā dzīvē pašā lielākajā kaisles brīdī var salūzt gulta, atskanēt neparastas skaņas vai gadīties vēl citi pārpratumi. Tāpēc, kā informē "Cosmopolitan", nezaudē savu lielisko humora izjūtu arī gultā.

Informēšana

Vairumam vīriešu lielāko baudu sagādā redzēt savu mīļoto orgasma laikā. Lai to sasniegtu, neuzvel visu atbildību viņa pleciem, bet informē, ko un kā vīrietim darīt, lai tu justos vēl labāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!