Protams, ikviens drīkst nepiespiesti patērzēt un izklaidēties krodziņā vai ballītē. Taču ja svešiniece nekautrīgi met acis uz tavu draugu, tad tas nu ir par daudz! Ko darīt, ja cita sieviete tavam partnerim skatās acīs un atklāti flirtē ar viņu?

Pirmais likums: paliec nesatricināmi mierīga, nekādā gadījumā neizrādi aizvainojumu. Šādā veidā tu apliecināsi, ka esi gudra un
pašapzinīga.

Ko tālāk? Pieej tuvāk un iesaisties sarunā. Izrādi interesi par viņu un uzsāc personīgu sarunu ar konkurenti, piemēram: “Tu nu gan esi stilīga. Pie kuras šuvējas tu pasūtīji tik interesantu blūzi?” Tiklīdz viņa iesaistīsies sarunā, vīrietis no sarunas tiks izslēgts.

Šajā brīdī taktika mainās – viņa sāk kļūt par traucējošo faktoru jums abiem – viņš garlaikojas un atkal grib būt vienatnē ar tevi. Ja šis triks nenostrādā pēc principa “cūska iekož sev astē”, tad tev jāuzmanās, lai neizrādītu ne mazāko greizsirdības dzirksteli. Tu jūti, ka tūlīt pārsprāgsi aiz dusmām? Dziļi ieelpo un iztēlojies, ka līdz ar izelpu tu tiksi vaļā no spriedzes (un simboliski arī no konkurentes)!

Mēģini situāciju izvērst nedaudz komisku, izturies ar humoru pret notiekošo. Garīgi nostiprinājusies tu vari spert nākamo soli – atbildes triecienu. Atceries, ka vislabākā aizsardzība ir uzbrukums!

Parādi viņai, ka tu tik viegli nepadosies, un (izņēmuma kārtā) laidīsi darbā visus iespējamos līdzekļus. Asprātīgi pazobojies par katru konkurentes izteicienu, iečuksti kaut ko ausī mīļotajam vīrietim, utt.

Visbeidzot, pasaki viņai, ka tagad labprāt vēlētos pabūt vienatnē ar savu draugu. Šis šāviens būs trāpīgs – ar garantiju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!