Par cilvēku ļoti daudz liecina viņa draugi. Un īpaši acīmredzama šī patiesība ir gadījumā, kad tu veido romantiskas attiecības ar kādu cilvēku. Draugi ir cilvēki, kas paši izvēlas veidot ar mums tuvas attiecības, pretēji kolēģiem vai radiniekiem, kurus mēs parasti neizvēlamies un kuri neizvēlas mūs.
Draugi atspoguļo mūsu pašu uzskatus par mums. Draugiem ir patīkami atrasties mūsu sabiedrībā. Viņi zina mūsu īpatnības un ir iemācījušies ar tām sadzīvot. Draugu acīs mēs parasti esam paši labākie, draugi mūs apbrīno un respektē vairāk nekā jebkurš cits cilvēks, kas mūs pazīst.

Bet kāds sakars draugiem un tavām romantiskajām attiecībām? Ļoti liels, ja vien tu proti šo saistību izmantot. Kāda Match.Com lietotāja nesen atzina, ka viņai ļoti svarīgi ir iepazīties sava iespējamā mīļotā vīrieša draugiem: "Ja tu satiecies ar kādu, ļoti daudz vari uzzināt par šo cilvēku, noskaidrojot, kādas ir viņa attiecības ar draugiem. Ja ir acīmredzams, ka šī puiša draugiem viņš ir svarīgs, tas ir labi, viņi viņu pazīst labāk nekā tu. Attiecībās palīdz arī tas, ka tu cieni viņa draugus un tev viņi šķiet interesanti." Protams, tas pats attiecas arī uz sieviešu draudzību - no viņu attiecībām var izdarīt ļoti svarīgus secinājumus.

Kā darbojas šis draugu barometrs? Šeit norādītas dažas šīs metodes priekšrocības un trūkumi.

Iepazīšanās ar draugiem ir noderīga:

Lai pārliecinātos, ka tu esi svarīga savam mīļotajam vīrietim. Ja viņš tevi iepazīstina ar saviem draugiem, tas nozīmē vai nu to, ka viņam attiecībā uz tevi ir nopietni nodomi, vai arī tu esi trofeja - tas tev būs jānoskaidro vēlāk. Taču, ja viņš tevi ar saviem draugiem neiepazīstina, tas nozīmē, ka vai nu viņam nav draugu, vai arī viņš neuzskata tevi par iepazīstināšanas cienīgu. Tādā gadījumā varbūt ir vērts attiecības beigt?

Lai redzētu, kā tavs puisis izturas citu cilvēku sabiedrībā. Tas ir īpaši svarīgi gadījumos, ja jūs esat iepazinušies ar Interneta starpniecību - šī tev ir iespēja ieraudzīt, kā viņš saprotas ar cilvēkiem klātienē, nevis tikai ar e-pasta vai telefona palīdzību.

Uzzināt, kā tavs draugs izturas pret saviem draugiem. Vai viņš ir runīgs, atvērts un laimīgs? Tad tu acīmredzot esi atradusi cilvēku, kurš prot veidot un uzturēt tuvas attiecības. Tas, kā tavs draugs izturas pret saviem draugiem var liecināt par to, kas šajās attiecībās sagaida tevi.

Iepazīšanās ar draugiem nav tik izdevīga, ja:

Tev patiešām ļoti patīk šis puisis, taču tu ļoti labi vari iztikt bez draugiem. Apziņa, ka tu nespēj saprasties ar sava mīļotā vīrieša draugiem var būt ļoti nomācoša un var radīt lieku stresu, jo ar šiem cilvēkiem tev var iznākt sastapties ļoti bieži.

Viņa draugi tev šķiet interesantāki par viņu pašu. Vai norakstīt šīs attiecības zaudējumos, vai arī turpināt romantiskās attiecības, gaidot izdevīgu brīdi, lai pamestu šo puisi un uzsāktu romānu ar viņa draugu, kurš tev iepaticies? Var izvedoties ļoti nepatīkama situācija.

Ja draugi viņam ir svarīgāki par tevi. Iespējams, ka tev šī puiša dzīvē ir tikai nenozīmīga un epizodiska loma, turpretī draugiem viņš velta visu savu laiku un uzmanību.

Kāds no viņa draugiem necieš tevi. Ja kāds no viņa draugiem aktīvi izrāda nepatiku pret tevi, tad var rasties situācija, kurā tavs puisis būs spiests izvēlēties starp tevi un savu draugu. Taču, ja tevi necieš vairāk par trim viņa draugiem, tad aizmirsti šo puisi, nekas labs jūsu attiecībās nav gaidāms.

Ierobežojumi

Iepazīšanās ar viņa draugiem vēl nav nekāda garantija tam, ka jūsu attiecības izdosies. Tas ir tikai viens no daudziem ieročiem plašajā attiecību arsenālā. Ja iepazīšanās ar draugiem nav veiksmīga, nekrīti izmisumā. Tāpat kā iepazīstoties ar jebkuriem svešiem cilvēkiem, situācija sākumā var būt neveikla. Arī viņa draugi var justies neveikli, pirmo reizi tiekoties ar svešinieci (tevi!). Vai arī viņi var būt neprātīgi greizsirdīgi, ka viņu draugs beidzot atradis sev tādu brīnišķīgu meiteni kā tevi.

Taču iespējams, ka tu viņa draugiem ļoti iepatiksies. Tādā gadījumā tev paveicies! Tu visiem patīc un tas ceļ tavu vērtību arī tava drauga acīs - ko gan vairāk var vēlēties?

Tāpēc, ja tu veido romantiskas attiecības ar kādu cilvēku, nepalaid garām izdevību pavadīt laiku kopā ar viņa draugiem, no kuriem tik daudz ko iespējams uzzināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!