Foto: Shutterstock
Nereti aizmirstam apstāties, lai novērtētu visu labo. Turklāt bieži vien apziņa, cik viss tomēr bija pasakaini, nāk daudz par vēlu. Lai šī nebūtu viena no tām situācijām, piedāvājam "Power of Positivity" ekspertu izvirzītās pazīmes, kas apliecina, ka šīs ir labākās mūža attiecības, kuras vajag novērtēt.

Brīva domu izteikšana. Laba komunikācija ir veselīgu attiecību pamats – ja pāris spēj viens otram atklāt, kas uz sirds, problēmu būs krietni mazāk, turklāt nereti tās tiks novērstas jau pašā saknē, neļaujot tām pārvērsties nepārvaramos attiecību pārbaudījumos.

Spēja pavadīt laiku šķirti. Arī tad, ja jūsu mīlestība ir neizmērojami liela un šķiet, ka viens bez otra nespējat iztikt ne mirkli, ik pa laikam jūs izmantojat iespēju veselīgi atpūsties, piemēram, palasot grāmatu, nesteidzīgi ieejot vannā vai dodoties ārpus mājas ar saviem draugiem. Ja patiesi viens otru mīlat un no sirds dziļumiem uzticaties, problēmām palaist savu otro pusīti "brīvsolī" nevajadzētu būt. Jāpiebilst, ka tieši arī pavadot laiku šķirti, vēlme pavadīt laiku kopā tikai augs.

Pirms kāda laika radio un televīzijas raidījumu vadītājam Valdim Melderim vaicājām, kāds ir laimīgas laulības noslēpums. Viņš atbildēja: "Laimīgas laulības noslēpums, pirmkārt, ir pareizs sākums, izvēloties pareizo cilvēku. Bet, principā, ilgtermiņā mēs vienkārši laiku pa laikam izmetam līkumiņu arī pa vienam."

Ir labi tā, kā ir. Kad tu esi nelaimīgās attiecībās, vienmēr ceri, ka kaut kas ar laiku attiecībās vai partnerī mainīsies un būs citādāk, bet, ja ir apziņa, ka attiecības patīk tieši tādas, kādas tās ir, šaubu, ka šīs attiecības ir lieliskas, nav.

Kopīga lēmumu pieņemšana. Pārsteigšana ar vienpusēji pieņemtiem lēmumiem jūsu attiecības neraksturo. Neatkarīgi no lēmumu lieluma, jūs tos pieņemat kā komanda.

Attiecības viss ir līdzsvarā. Visa nasta neguļ uz viena partnera pleciem un viss, tostarp ikdienas pienākumi, jūsmājās ir sadalīti godīgi. Tieši tad, ja attiecībās viss nav kā nākas sadalīts, rodas ķīviņi un attiecībās paaugstinās spriedze.

Uzticība. Attiecības nebūs mūžīgas, ja tajās valdīs neuzticības dzirksts, tomēr, ja par to neraizējies, esi par soli tuvāk īstai un patiesai mīlestībai. Uzticība izpaužas gan tajā, ka nav jāraizējas par sānsoļiem, gan vienkāršā ikdienas ritējumā, piemēram, ka partneris paveiks uzticēto darbu un nepievils tevi.

Izteikta tuvība. Jūsu starpā mīlestība tiešām mutuļo. Jums ir labi gan emocionālā līmenī, gan fiziskā. Būt kopā – tas ir viss, kas vajadzīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!