“Svarīgi, lai katrs pāris atrastu savu dzimumdzīves ritmu, nevis slēptos aiz skaisti uzceltas fasādes. Kamasutra vai profesionālais sports gultā nespēj aizstāt ne maigumu, ne patiesu kaisli.
Godīgi sakot, es uzskatu, ka seksā tad jau labāk tikai vienreiz mēnesī izbaudīt delikateses, nevis katru dienu pa garoziņai!” uzskata vācu seksuālās medicīnas doktors Hartmuts Bosinskis.

Nobeigums.

Sekss kā blakus lieta

Viņiem ir līdzīga gaume, viņi lasa vienas un tās pašas grāmatas, stundām ilgi viņi var divatā sarunāties par dzeju, kosmosu, politiku vai reliģiju, un visai pasaulei viņi šķiet kā dūre, kā nesatricināma komanda. “Mēs abi pret visu pasauli” – šāds moto atbilst klasiskajam “brāļa un māsas” tipa pārim.

Abu personību zobratiņi kopā griežas tik nevainojami perfekti, ka gultā viņiem diemžēl trūkst asuma, mulsuma, nedrošības, izaicinājuma sajūtas. Pārsteigumu ir maz, tādēļ dzirksteles nelec, un ugunīga kaisles eliksīra vietā tiek baudīta vien remdena tējiņa...

Kas aiz tā slēpjas: Te nu ir ideāls pāris! Partneri, kuri ilgi meklējuši un beidzot sastapuši viens otru. Bieži vien šādos gadījumos sekss viņiem jau no paša sākuma ir spēlējis mazāk nozīmīgu lomu, jo priekšplānā bija garīga tuvība.

Viņu partnerattiecības ir cietoksnis, kur viņi abi jūtas droši pret uzbrukumiem no ārpasaules. Par to viņi abi labprāt maksā nīkulīgas seksuālās dzīves cenu, jo ārpus šīs partnerattiecību oāzes paliek arī seksam tik nepieciešamais satraukums un aizrautība.

Kas nostiprina mīlestību: Bez šaubām, sekss partnerattiecībās neaizstāj visu pārējo. Tomēr ja pietrūkst kņudošās satraukuma sajūtas, kopdzīvē agri vai vēlu ieviešas garlaicība. Tādēļ trenējiet savu patstāvību, lai jūsu “gara radiniecībai” būtu ilgs mūžs.

Necentieties vienmēr staigāt rokās saķērušies. Brīvajā laikā izvēlieties arī katrs savu ceļu, lai jums būtu savi piedzīvojumi, par kuriem dalīties iespaidos ar dzīvesbiedru! Izceliet līdz šim nogludinātās atšķirības jūsu starpā – tās uzturēs uguni jūsu attiecībās, un arī seksā.

Sekss kā cīņa

Klišeja, kurā ir daļa patiesības: viņš seksu grib neatkarīgi no tā, kāds ir viņas garastāvoklis un arī tad, ja mīļoto sievieti ir nomocījis stress darbā, problēmas ar bērniem vai gripas vīrusi. Rezultātā viņa kļūst aizvien vēsāka un vienaldzīgāka pret vīra uzmanības apliecinājumiem un “spēcīgo dzimumdziņu”, par ko viņa agrāk jūsmoja.

Kas aiz tā slēpjas: Cīņa par ietekmi! Viņš ir pārliecināts, ka viņš ir īsts vīrietis tikai tad, ja spēj to pierādīt. Paradoksāli, bet šis vīrietis partnerattiecībās bieži vien izjūt mazvērtības kompleksu, redzot, ka viņa partnere ir veiksmīga karjeriste vai sabiedriski aktīva sieviete. Tādēļ viņš savu pārākumu vēlas gultā apliecināt.

Kritiskie brīži: Tik bieži saskaroties ar partnera (šķietamo) neiecietību, sieviete nokļūst vienaldzīgās “nē” teicējas lomā. Pat tad, kad viņas libido saka “jā”, viņa vairs nav sajūsmā, kļūstot par iekāres objektu, tādēļ norobežošanās viņai šķiet vienīgā kārts, ko viņa vēl var izspēlēt. Sekas tam ir spriedze visās frontēs!

Kas nostiprina mīlestību: Iejūtība un abpusēja sapratne ir pastāvīgi jākopj! Īstā problēma ir nevis viņas negribēšana, bet gan viņa neapzinātā bezspēcība. Ja sieviete viņu patiesī mīl, viņa mācēs celt viņa pašapziņu, apbrīnojot partnera pozitīvās rakstura īpašības, un pārstājot sevi nemitīgi izvirzīt priekšplānā.

Nevajag par katru viņa pieskārienu domāt, ka viņš atkal grib tikai seksu. Liec viņam saprast, ka skūpsts ne vienmēr ir uvertīra pirms galvenā cēliena!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!