Viņš ir slaids, garš, izskatīgs un pelna vairākus desmitus tūkstošus gadā. Viņš ir asprātīgs, gudrs un LIELISKS gultā. Viņam patīk ceļojumi un viņš daudz lasa. Viņš ir ļoti sportisks, stilīgas automašīnas īpašnieks un uzticīgs tev līdz nāvei. Viņam patīk visas tavas draudzenes, kuras arī ir sajūsmā par viņu, tomēr nepārkāpjot pieļaujamā robežas.
Tava ģimene domā, ka viņš ir pats labākais pasaulē, un visas tavas darbabiedrenes labprāt ar viņu pārgulētu, bet viņu tas, protams, neinteresē. Viņam eksistē tikai tu. Bet pats galvenais - viņš vēlas būt tavu bērnu tēvs, taču tikai pēc lepnām kāzām, kuras viņš, kā vien spēdams, cenšas tuvināt. Viņš ir gatavs apprecēt tevi uz līdzenas vietas, šai pašā brīdī, vai vismaz tiklīdz viņš būs sagādājis brīnumskaistus laulību gredzenus un noorganizējis satriecošu medusmēnesi.

Ak, ideālais vīrietis! Cilvēks, kurš izmainīs tavu dzīvi līdz pašiem tās pamatiem. Atmosties reiz un saproti, ka ideālais vīrietis nemaz neeksistē.

Jā, zinu, ka tu tieši tādu vīrieti esi pelnījusi, jo tu, bez šaubām, esi iepriekš aprakstītā ideāla cienīga sieviete. Tāpēc tu, protams, esi pelnījusi sava spoguļattēla vīrišķo variantu, vai ne...

Jā, es patiešām tā domāju. Un, lūdzu izbeidz šos "bet es esmu pelnījusi ideālu vīrieti, esmu tā vērta, vai tad nē?!" Protams, ka tu esi viņu pelnījusi un esi tā vērta. Bet ne jau tur tā lieta. Lietas būtība slēpjas apstāklī, ka ideālu vīriešu pasaulē nav, ir tikai vīrietis, kurš ir ideāli piemērots tev.

Viņu nav iespējams aprakstīt nevienā žurnālā, jo tas tev nepateiks priekšā, kādam viņam jāizskatās, kā jāizturas un kur viņš jāmeklē. Viņš eksistē visās savās formās un tieši priekš tevis, un viņš būs TAVS spogulis, nevis kādas žurnālistes izgudrots fantoms, kuru viņa izfantazējusi aiz gara laika vai vientulības.

Tāpēc maini savu attieksmi un atrod cilvēku, kurš ir ideāli piemērots tev. Tici man, viņš patiesi eksistē, tev tikai jātur acis vaļā un jāierauga, kas atrodas tavā priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!