Foto: Picjumbo
Došanās uz pirmo randiņu ar nesen iepazītu cilvēku, iespējams, ir viens no satraucošākajiem brīžiem, kādu dzīvē nākas pieredzēt. Tikšanās brīdī pat īsti nav ne jausmas, ko par sevi būtu vērts stāstīt – lūk, seši fakti, kurus daudzi vēlas uzzināt par nesen iepazīto simpātiju jau pirmajā tikšanās reizē.

Par darba grafiku. Protams, pat visaizņemtākajā dienas režīmā var atrast brīvu brīdi, lai satiktos, bet, iespējams, daudziem ar to ir par maz. Darba grafika noskaidrošana palīdzēs saprast, kāda šim cilvēkam ir slodze, cik ilgi viņš parasti ir ieracies darbos un kad paliek laiks attiecību veidošanai, atpūtai, hobijiem u.c.

Attiecību statusa "brīvs" ilgums. Šo faktu nereti cilvēki vēlas noskaidrot jau pirmajā randiņā, lai saprastu, kāda veida attiecības tiek meklētas. Visus vienā maisiņā neliksi, taču lielākoties cilvēks, kurš tikko pārtraucis attiecības, nemeklē jaunas, bet vairāk vēlas izklaidēties un labi pavadīt laiku bez saistībām. Iespējams, konkrētais cilvēks vēl pat nav ticis pāri iepriekšējām attiecībām, un par "plāksteri" neviens nevēlas būt.

Dzīvesvieta. Nē, šis jautājums netiek pacelts tāpēc, ka cilvēks vēlētos tevi izsekot katru dienu, bet gan, lai uzzinātu vairāk par tavu ikdienu. Muļķīgas var gadīties situācijas, ja randiņā uzaicini simpātiju pie sevis ciemos, bet dzīvo ar vēl pāris cilvēkiem. Šādi starpgadījumi var likt otram justies neērti. Tāpat daudzas sievietes vēlas zināt, vai vīrietis konkrētajā vecumā dzīvo ārpus "vecāku ligzdiņas".

Foto: Shutterstock

Plāni doties uz ārzemēm. Neviens nav teicis, ka attiecības, kurās partneri atrodas katrs savā valstī, nav iespējamas, taču ir cilvēki, kuri pat nevēlas uzsākt attiecību veidošanu ar kādu, kurš drīz pārcelsies uz citu zemeslodes vietu. Protams, viss lielā mērā atkarīgs no aizbraukšanas ilguma, taču šāda veida attiecības parasti ir iespējamas, ja partneri viens otru jau labi pazīst un draudzējas ilgāku laiku.

Auguma garums. Kāds teiks, ka šis ir mazsvarīgs fakts, tomēr ir daudz sieviešu, kuras nelabprāt satiekas ar īsākiem vīriešiem, kā arī vīrieši, kas nejūtas komfortabli ar garākām sievietēm, kas ir garākas par viņiem. To, protams, var konstatēt uzreiz pirmā randiņa laikā, taču, iespējams, par savu garumu vērts otru pabrīdināt iepriekš. Lai secinājumus izdara pats!

Kaitīgi vai savdabīgi ieradumi. Jau sākumā daudzi vēlas uzzināt, vai potenciālajam draugam vai draudzenei ir kādi kaitīgi vai savdabīgi ieradumi – ir cilvēki, kuri noteikti nevarētu būt kopā ar kādu kas, piemēram, smēķē. Nav jēgas to nepateikt jau sākumā, jo pēc pirmajiem randiņiem tas šā vai tā nāks gaismā. Tas pats sakāms arī par dažādiem ieradumiem, bez kuriem ikdiena nav iespējama, bet kādam tie varētu šķist pat dīvaini.

Šajā rakstā vari iepazīties ar kritiskām kļūdām, kuras daudzi pieļauj pirmajā randiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!